DTW Tours: uw onafhankelijke reisadviseur. Kies uw reis en boek direct bij de reisorganisatie van uw keuze.
Logo DTW Tours
HomeActieve vakantieFietsvakantieFietsvakantie Portugal ⮞ Fietsreizen Portugal

FIETSREIZEN IN PORTUGAL


menu fietsvakantie PT
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

menu vlucht en auto PT
Vlucht en autohuur
 
 
 
 

menu landinformatie sub PT
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Fietsreis door de Algarve

Fietsvakantie Portugal: Fietsen in de Algarve

Het natuurschoon in de Algarve (Zuid Portugal) is buitengewoon: een diepblauwe zee, rustige baaien en brede zandstranden. In Pico de Foia bij Monchique vindt u het hoogste punt van de Algarve met een prachtig uitzicht over de diverse bergtoppen. De stadjes zijn levendig en uitnodigend met gezellige winkelstraten en restaurantjes, terwijl het binnenland nog de rust uitademt van lang vervlogen tijden.

Reisduur: 8 dagen / Zwaarte: ◆ ◆ ◆ ◇ ◇
Fietsreizen in Portugal van TUI
Individuele fietsreis
Fietsvakantie door de Algarve en Alentejo

Fietsvakantie Portugal: De Rota Vicentina

Mooie fietstocht langs de prachtige kustlijn van Portugal van de Algarve naar de Alentejo. Vanaf Cabo Sao Vicente volg je de lange afstandsroute Rota Vicentina noordwaarts. Over voornamelijk onverharde weggetjes fiets je door het natuurpark van " Costa Vicentina" langs velden en stranden, van dorpje naar dorpje. Geniet onderweg van de lokale gerechten en wijn, terwijl je overnacht in streek-eigen accommodaties.

Reisduur: 8 dagen / Zwaarte: ◆ ◆ ◆ ◇ ◇
Fietsreizen in Portugal van SNP
Individuele fietsreis
Maatreis mogelijk
8-daagse fietsreis op São Miguel (Azoren): Fietsvakantie Portugal

Fietsvakantie Azoren: Fietstour São Miguel

Fietsvakantie op het eiland van São Miguel op de Azoren: het heuvelachtig landschap en de schilderachtige dorpjes en stadjes maken dat São Miguel bij uitstek geschikt is voor een fietstour. Per dag bedraagt de afstand tussen de 30 en 50 km. Uw reis voert langs de meeste bezienswaardigheden van dit prachtige vulkanische eiland, waarbij er ook voldoende tijd is om kennis te maken met de lokale bevolking.

Reisduur: 8 dagen
Fietsreizen in Portugal van Style in Travel
Individuele fietsreis
Maatreis mogelijk
Groepsreis - fietsvakantie Portugal en Spanje

Groepsreis Fietsvakantie Spanje & Portugal

Groepsreis fiets-kampeervakantie: Fietsen van Évora naar Sevilla. Steek de grens tussen Portugal en Spanje over en ontdek twee werelden in één vakantie. Overal proeft u het rijke verleden. Geniet van de monumenten, het landschap, de mensen en de keuken. Het historische centrum van Évora staat op de werelderfgoedlijst van UNESCO, net als de kathedraal, het koninklijk paleis (Alcázar) en Archivo de Indias in het hart van Sevilla. Daartussen ligt een heerlijk rustig gebied met weinig inwoners. In de ruige natuur fiets je door kurk- en steeneikbossen. Bij de kust bewondert u de zoutpannen en geniet u van de zeestranden.

Reisduur: 15 dagen / Zwaarte: ◆ ◆ ◆ ◇ ◇
Fietsreizen in Portugal van Sawadee
Groepsreis
Fietsreis door de Alentejo: Fietsvakantie Portugal

Fietsvakantie Portugal: Van vorsten en landhuizen

Heerlijke fietstrektocht door Portugals vredige binnenland met start en eind in het schilderachtige Evora, UNESCO werelderfgoed. Je fietst over glooiende, groene heuvels, langs gouden korenvelden en uitgestrekte wijngaarden op weg naar het ruigere land langs de Spaanse grens. Onderweg zie je krijtwitte huisjes en middeleeuwse vestingstadjes te midden van kurkeikbossen en olijfboomgaarden. Overnachting in zeer comfortabele en bijzondere familiaire onderkomens, typisch voor de streek.

Reisduur: 8 dagen / Zwaarte: ◆ ◆ ◇ ◇ ◇
Fietsreizen in Portugal van SNP
Individuele fietsreis
E-bike mogelijk
Maatreis mogelijk
Fietsvakantie door Centraal Portugal met overnachting in sfeervolle landhuizen

Fietsvakantie Portugal: Het land rond Coimbra

Groene, golvende berglandschappen, oude olijfbomen en geurende citrusvruchten. Ook brede zandstranden en een woeste, beukende oceaan. En temidden van dit alles de fraaie, historische universiteitsstad Coimbra. Een gebied voor fantastische fietstochten: van een vlakke kustroute tot een pittige bergrit.

Reisduur: 8 dagen / Zwaarte: ◆ ◆ ◆ ◇ ◇
Fietsreizen in Portugal van SNP
Individuele fietsreis
E-bike mogelijk
Maatreis mogelijk
Individuele fietsreis Algarve vanuit hotel

Fietsvakantie Portugal: Quinta da Lua - Algarve

Te midden van sinaasappel- en citroenboomgaarden ligt Quinta da Lua, uitvalsbasis voor een ontdekkingstocht door het vergeten achterland van de Algarve. Met haar riante zwembad en schaduwrijke tuin vol fruitbomen, een ideale plek voor een ontspannen vakantie. De brede, vlakke stranden van Manta Rota vormen een scherp contrast met de met Eucalyptus en Cistus begroeide heuvels.

Reisduur: 8 dagen / Zwaarte: ◆ ◇ ◇ ◇ ◇
Fietsreizen in Portugal van SNP
Individuele fietsreis
E-bike mogelijk
Maatreis mogelijk
Individuele fietsvakantie Azoren

Fietsvakantie Portugal: São Miguel - Azoren

Met z'n heuvelachtig landschap en schilderachtige plaatsjes is het eiland São Miguel bij uitstek geschikt voor een fietsreis. Per dag fietst u tussen de 20 en 45 km. U zult versteld staan van de schoonheid van dit vulkanische eiland. Uw fietsvakantie op dit prachtige eiland van de Azoren voert langs de meeste bezienswaardigheden. Uiteraard is er voldoende tijd om deze te bezoeken.

Reisduur: 8 dagen / Zwaarte: ◆ ◆ ◆ ◆ ◆
Fietsreizen in Portugal van Flex Travel
Individuele fietsreis
E-bike mogelijk
Maatreis mogelijk

Fietsvakantie in Portugal: fietsen op het vasteland en de Azoren

Fiets over verlaten wegen door het afwisselende achterland van Lissabon. Ook Centraal Portugal kunt u kiezen als bestemming voor een mooie fietsreis. Fiets hier door de groene, golvende berglandschappen. De laatste mogelijkheid om te fietsen op het vasteland van Portugal is het groene Noord Portugal. Op São Miguel, één van de eilanden van de Azoren hebben wij ook een aantal fietsvakanties geslecteerd. Bewonder de schoonheid van dit Portugese eiland en laat u verrassen door alles wat u tegenkomt. Geniet tijdens uw fietsreis van het heerlijke klimaat en de prachtige natuur.

Ons aanbod van Portugal fietsvakanties bestaat uit fietsreizen van verschillende reisorganisaties. Bekijk en vergelijk de diverse reizen en boek vandaag nog een geweldige fietsvakantie Portugal.
footer portugal