Wandelen tijdens uw vakantie

Wandelvakantie

Wandelvakanties boeken

U bent op zoek naar een wandelvakantie? Op onze site vindt u vast en zeker uw ideale wandelreis!

Wij hebben voor u een selectie gemaakt van vele mooie wandelvakanties in de landen Portugal, Spanje, Griekenland en Italië. Alle wandelreizen worden aangeboden door verschillende reisorganisaties. Zo kunt u makkelijk verschillende reisorganisaties met elkaar vergelijken en zo uw ideale wandelvakantie vinden.

Inbegrepen bij de wandelreizen

Over het algemeen zijn bij de wandelreizen een vliegticket (indien het geen eigen vervoer reis is), overnachtingen en een aantal wandelingen inbegrepen. Soms is ook autohuur inbegrepen, bijvoorbeeld bij de wandelrondreizen waarbij u op verschillende locaties overnacht. Wilt u nergens aan vastzitten? Dan kunt u er ook voor kiezen om alleen een vliegticket en een autohuur te boeken. Daarbij kunt u zelf nog losse overnachtingen bijboeken op de locaties waar u dit wilt. Let er wel op, dat er dan geen wandelingen zijn inbegrepen. Deze dient u zelf apart nog te regelen. Bij sommige reisorganisaties is het ook mogelijk om maatreizen te boeken. Dit zijn reizen speciaal op maat voor u samengesteld.

Advies nodig of andere bestemming?

Wij kunnen ons voorstellen, dat het door het ruime aanbod lastig is om een keuze te maken. Komt u er niet helemaal uit? Of wilt u een andere bestemming dan op onze website staat? Neemt u dan gerust contact met ons op of vraag een offerte aan. Wij helpen u graag verder!
reisorganisaties wandelvakantie logo's

Reisaanbieders voor een wandelvakantie

footer algemeen
hulp nodig

Hulp nodig?

Heeft u hulp nodig bij het vinden van uw ideale reis?
Laat het ons weten of vraag een offerte aan.
Wij helpen u graag bij het omzetten van uw wensen in een ideale vakantie!