DTW Tours: uw onafhankelijke reisadviseur. Kies uw reis en boek direct bij de reisorganisatie van uw keuze.
Logo DTW Tours
HomeActieve vakantieFietsvakantie ⮞ Fietsvakantie Frankrijk

FIETSVAKANTIE FRANKRIJK


menu fietsvakantie FR
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

menu vlucht en auto
Vlucht en autohuur
 
 
 
 

Waarom een fietsvakantie in Frankrijk?

Een fietsvakantie is een leuke manier om Frankrijk te ontdekken! Uw fietsreis door Frankrijk voert u vast en zeker door prachtige landschappen, langs historische steden met mooie bezienswaardigheden en pittoreske dorpjes. Sluit uw dag af in een gezellig restaurant waar u kunt genieten van de beroemde Franse keuken en zijn heerlijke wijnen. Afhankelijk in welke regio van Frankrijk u uw fietsvakantie kiest zult u wellicht ook kunnen relaxen op een van de stranden. Geniet vooral tijdens uw fiets rondreis door Frankrijk.

Aanbod fietsvakanties en fietsreizen

Ons Frankrijk aanbod van fietsvakanties en fietsreizen is een selectie van verschillende reisorganisaties, waardoor u snel de reisaanbieders met elkaar kunt vergelijken. Zo kunt u snel uw ideale fietsvakantie vinden. Uw fietsreis door Frankrijk is dus zo gevonden! Het is ook mogelijk om alleen een fietstour in Bordeaux te boeken. U boekt dan uitsluitend de fietstour zelf in de vorm van een leuke excursie tijdens uw verblijf in één van deze steden.

Frankrijk fietsarrangementen

Bij uw fietsarrangement is over het algemeen een vliegticket (indien van toepassing), overnachtingen, een aantal fietsroutes en bagagavervoer inbegrepen. Niet bij alle fietsarrangementen is automatisch fietshuur inbegrepen, sommige reisorganisaties gaan ervan uit dat u zelf uw eigen fiets meeneemt. Check altijd vóórdat u boekt wat precies in uw fietsarrangement is inbegrepen is, zo komt u nooit voor verrassingen te staan.

Kies het fietsarrangement dat bij u past en boek vandaag nog een prachtige fietsvakantie Frankrijk.


Boek uw heerlijke Frankrijk fietsreis bij:

reisorganisaties fietsvakantie FR
SNP - Frankrijk Fietsvakantie

SNP Natuurreizen

SNP biedt u een breed aanbod fietsvakanties binnen en buiten Europa. Peddelt u graag door de Provence of beklimt u liever de Alpentoppen? Aan u de keus, aan SNP de organisatie van zaken zoals een huurfiets, bagagetransport en fietsvriendelijke accommodaties. Kijk verder voor de individuele fietsvakanties, groepsreizen, fietshotels, citycycling en fietsexpedities. Nu ook de mogelijkheid om op verschillende bestemmingen een e-bike te huren.

In Frankrijk biedt SNP een groot aantal prachtige fietsreizen aan. Bekijk het aanbod in Frankrijk en boek vandaag nog een heerlijke fietsvakantie. Vliegticket en autohuur zijn niet standaard inbegrepen, wel gemakkelijk bij te boeken.

Sawadee - Frankrijk Fietsvakantie (groepsreizen)

Sawadee

Al sinds 1983 specialiseert Sawadee zich in actieve en avontuurlijke groepsreizen waarbij genieten en beleven voorop staan. Reizen met Sawadee betekent reizen met veel individuele vrijheid in kleine groepen met deskundige reisbegeleiding langs bijzondere en uitgebalanceerde routes. Tijdens de reizen wordt verder gegaan dan alleen de bekende hoogtepunten, juist de minder ontdekte gebieden zijn vaak het meest interessant. Er wordt gereisd met bezieling en respect voor natuur, milieu en de lokale bevolking met haar gebruiken.

Bekijk nu alle (groeps) fietsreizen in Frankrijk van Sawadee.

TUI - Frankrijk Fietsvakantie

TUI

Ontdek Europa met een voordelige TUI fietsvakantie. Laat u verrassen door de mooiste routes door stad en natuur. Alle fietsreizen zijn volledig verzorgd. Het enige dat u nog hoeft te doen is genieten van de mooie fietstochten en prettige hotels. De fietsvakanties zijn geschikt voor recreatieve fietsers en variëren in zwaarte.

In Frankrijk heeft TUI een aantal mooie fietsreizen, zoals de fietsreizen Médoc en Loire & Cher.

Baja Bikes - Frankrijk Fietstours

Baja Bikes

Bij Baja Bikes boekt u de leukste fietstours en wandeltours met gids. Op dit moment kunt u deze leuke tours boeken in meer dan 30 landen. Erg leuk als u wel wilt fietsen of wandelen tijdens uw vakantie, maar niet een hele week lang. De gidsen vertellen u alles over de gekozen stad, u ontdekt de hoogtepunten en u ervaart hoe het echte leven in de stad is. De tours met gids van Baja Bikes zijn informatief, ontspannen, in een rustig tempo, lekker op de fiets of lopend en bijna overal met Nederlandse gids!

Neem een kijkje op de website van Baja Bikes.
footer algemeen