DTW Tours: uw onafhankelijke reisadviseur. Kies uw reis en boek direct bij de reisorganisatie van uw keuze.
Logo DTW Tours
HomeActieve vakantieWintersport ⮞ Oostenrijk

WINTERSPORT OOSTENRIJK


menu wintersport
 
 
 
 
 
 

menu vlucht en auto
Vlucht en autohuur
 
 
 
 

Boek een heerlijke skivakantie in Oostenrijk

Ga skiën in Oostenrijk en u bent gegarandeerd van een fantastische wintersport vakantie! Graag helpen wij u verder bij het zoeken van een leuke wintersportvakantie in Oostenrijk. Op onze site treft u een groot aantal accommodaties aan van verschillende reisorganisaties. Knusse pensions, luxe hotels of ruime appartementen. Van budget tot luxe accomodaties. Allemaal met een uitstekende prijs/kwaliteit verhouding. Uw skivakantie is zeker in goede handen bij onze samenwerkende reisorganisaties en alles uiteraard tegen aantrekkelijke prijzen. Een absoluut populaire topbestemming in Oostenrijk voor een geslaagde wintersport is Tirol.

Oostenrijk en wintersport worden in één adem genoemd, want wie aan de wintersport denkt, denkt aan Oostenrijk. En begrijpelijk, want Oostenrijk heeft heel wat te bieden voor de wintersport liefhebber! Onder de Nederlandse wintersporters is het dan ook de meest populaire wintersport bestemming. Er zijn blauwe, rode en zwarte afdalingen, buckelpistes, en langlauf loipes. De liefhebber van snowboarden kan terecht bij de halfpipes en funparks. Bent u niet zo'n skiër, maar houdt u wel van wandelen? Maak dan een mooie wandeling over de kilometerslange paden door de prachtige natuur en geniet van het besneeuwde landschap. Als u na het skiën, langlaufen, snowboarden of wandelen nog de gezelligheid wilt opzoeken, dan kan dat in de gezellige après-ski gelegenheden.

Oostenrijk is goed bereikbaar!

Behalve de prachtige sneeuwzekere skigebieden heeft Oostenrijk ook als pluspunt, dat het een goed bereikbaar skiland is. U kunt de skigebieden bereiken met eigen vervoer, de bus, de trein of comfortabel met het vliegtuig.

Kortom: Oostenrijk is en blijft een fantastische wintersport bestemming! Boek snel uw wintersport Oostenrijk en geniet met volle teugen van uw wintersport vakantie in Oostenrijk.

Populair skigebied in Oostenrijk

Tirol.

Wintersport in Oostenrijk Snowboarden in Gerlos
meest geboekt wintersport AT
Populaire Reisorganisaties
Bizztravel wintersport Belvilla wintersport
Interhome wintersport Sunweb wintersport
Chalet.nl wintersport  
Alle reisorganisaties

Specials
Eenoudervakanties
Skivakantie in Oostenrijk
 
footer algemeen