DTW Tours: uw onafhankelijke reisadviseur. Kies uw reis en boek direct bij de reisorganisatie van uw keuze.
Logo DTW Tours
Home ⮞ Italië

ITALIË VAKANTIE


menu algemeen IT
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

menu vlucht en auto IT
Vlucht en autohuur
 
 
 
 

Advertentie
 
 

Onze vakanties in Italië

     
     

Vakantie in Italië

Italië heeft alle ingrediënten voor een mooie vakantie: heerlijk klimaat, voortreffelijke wijnen, lekker eten en een prachtige landschap. Zowel het vasteland van Italië als de eilanden zijn uw bezoek meer dan waard. Bent u eenmaal een keer in Italië geweest, dan wilt u er vast nog een keer naar terug!

Een fly-drive rondreis maken door Italië

Boek een prachtige Italië fly-drive of Italië autorondreis en maak tijdens uw rondreis kennis met het populaire Toscane, Sardinië of Sicilië. Ontspan tijdens een welverdiende zonvakantie of

Wandelen, fietsen en golfen in Italië

Aan de actieve vakantiegangers hebben wij ook gedacht.Voor een fietsvakantie in Italië kunt u terecht bij onder andere: Kras, SNP, Pharos Reizen en Aktiva Tours. Een super leuke ervaring om Italië met een fietsreis te ontdekken! Het aanbod bestaat uit fietsvakanties in o.a. Toscane, Umbrië, de Dolomieten en het Gardameer. Pin High biedt aantrekkelijke golfreizen in Italië aan. Er is genoeg keuze voor het vinden van een geschikte golfvakantie in het prachtige Italië! Voor een mooie wandelvakantie in Italië raden wij u aan om op de website van SNP Natuurreizen te kijken. U vindt hier een uitgebreid aanbod waarbij u zoveel keus heeft, dat het misschien wel moeilijk wordt om te kiezen tussen alle wandelreizen in Italie...

Boek een stedenreis Italië

Italië kent vele prachtige steden die uitermate geschikt zijn voor een stedenreis. Laat u verrassen tijdens zo'n stedenreis! Breng een bezoek aan bijvoorbeeld de kunstzinnige stad Florence en maak heerlijke wandelingen door de middeleeuwse straatjes.Ontdek de "stad der zeven heuvel" Rome met de bekende Trevifontein. Maak kennis met Venetië en maak een romantische gondeltocht. Of leer de culturele en historische stad Napels kennen.

Tours en activiteiten in de steden

Bent u van plan om een bezoek te brengen aan de prachtige steden van Italië? Boek dan vooraf één van de vele tours of activiteiten om deze mooie steden van Italië te ontdekken. Een originele manier om de steden te ontdekken is op de fiets! Baja Bikes biedt fietstours aan de belangrijkste steden van Frankrijk. Fietstours worden aangeboden in Florence, Napels, Palermo, Rome, Venetië en Verona. U kunt ook alleen een fiets huren en er zelf op uit trekken. Voor een leuke wandeltour in Rome bent u ook bij hun aan het juiste adres.

Tip: Boek vooraf alvast uw tickets voor beste tickets aan voor bezienswaardigheden voor uw stedentrip.

Vakanties per reisthema

Ons vakantie aanbod in Italië is gerangschikt op thema. Kies het reisthema dat bij u past en kijk snel verder naar alle mogelijkheden.
footer italie