DTW Tours: uw onafhankelijke reisadviseur. Kies uw reis en boek direct bij de reisorganisatie van uw keuze.
Logo DTW Tours
Home ⮞ Frankrijk

FRANKRIJK VAKANTIE


menu algemeen FR
 
 

menu vlucht en auto
Vlucht en autohuur
 
 
 
 

Onze vakanties in Frankrijk

     

Frankrijk - Een favoriete vakantiebestemming

Een vakantie in Frankrijk staat nog steeds bij veel Nederlands hoog op de lijst van favoriete bestemmingen. Ook niet gek, want Frankrijk is een veelzijdig land met vele mogelijkheden voor een heerlijke vakantie. Frankrijk is goed bereikbaar per auto, trein, bus of vliegtuig. Geniet van de prachtige stranden, boek een mooie autorondreis of maak een fantastische stedenreis naar bijvoorbeeld Parijs, Cannes, Marseille of Bordeaux.

Fietsen in Frankrijk

Wilt u een actieve vakantie? Kies dan voor een mooie fietsvakantie in Frankrijk. Op onze website hebben wij een ruim aanbod aan fietsreizen voor u geselecteerd. Ook kunt u kiezen voor een wandelvakantie, golfvakantie of wintersportreis. Welk thema u ook kiest, u kunt de dag altijd afsluiten in een gezellig restaurant en genieten van de bekende Franse keuken met de daarbij behorende heerlijke wijnen!

Tours en activiteiten in de steden

Bent u van plan om een bezoek te brengen aan de prachtige steden van Frankrijk? Boek dan vooraf één van de vele tours of activiteiten om deze mooie steden van Frankrijk te ontdekken. Een originele manier om de steden te ontdekken is op de fiets! Baja Bikes biedt fietstours aan in de belangrijkste steden van Frankrijk. U kunt ook alleen een fiets huren en er zelf op uit trekken. Voor een leuke wandeltour bent u ook bij hun aan het juiste adres.

Tip: Boek vooraf alvast uw tickets voor beste tickets aan voor bezienswaardigheden voor uw stedentrip.

Vakanties per reisthema

Ons vakantie aanbod in Frankrijk is gerangschikt op thema. Kies het reisthema dat bij u past en kijk snel verder naar alle mogelijkheden.
footer algemeen