DTW Tours: uw onafhankelijke reisadviseur. Kies uw reis en boek direct bij de reisorganisatie van uw keuze.
Logo DTW Tours
Individuele reizen en groepsreizen - fietsvakanties van SNP
HomeActieve vakantieFietsvakantie
menu fietsvakantie
 
 
 
 
 
 

menu vlucht en auto
Vlucht en autohuur
 
 
 
 

Fietsvakantie

Boek voordelig uw fietsvakantie via Kras!
Het boeken van een fietsreis wordt steeds populairder. Tijdens het fietsen kunt u op uw gemak genieten van de mooie natuur van uw vakantiebestemming en u kunt toch ook veel zien van een bepaalde streek.

Wij hebben voor u een selectie gemaakt van vele mooie fietsvakanties in de landen Frankrijk, Portugal en Spanje. Alle fietsreizen worden aangeboden door verschillende reisorganisaties. Zo kunt u makkelijk verschillende reisorganisaties met elkaar vergelijken en zo uw ideale fietsvakantie vinden.

Van hotel naar hotel

U maakt een rondreis van hotel naar hotel door een bepaald gebied, streek of zelfs meerdere landen. Tijdens de rondreis verblijft u in verschillende accommodaties. Op deze manier ziet u meer hoogtepunten van de gekozen streek of het land. Het enige dat u hoeft te doen is fietsen en natuurlijk genieten!

Standplaatsreizen

Dit zijn reizen waarbij u op één locatie verblijft tijdens uw vakantie. Vanuit uw gekozen locatie / accommodatie maakt u de mooiste fietstochten. Na een heerlijke fietsdag keert u weer terug naar uw accommodatie.

Bij de fietsreizen is over het algemeen een vliegticket, overnachtingen, een aantal fietsroutes en bagagavervoer inbegrepen. Niet bij alle fietsarrangementen is automatisch fietshuur inbegrepen, sommige reisorganisaties gaan ervan uit dat u zelf uw eigen fiets meeneemt. Check altijd vóórdat u boekt wat precies in uw fietsarrangement is inbegrepen, zo komt u nooit voor verrassingen te staan. U kunt er ook voor kiezen om alleen een vliegticket en een autohuur te boeken. Daarbij kunt u zelf nog losse overnachtingen bijboeken op de locaties waar u dit wilt. Let er wel op, dat er dan geen fietsen en fietsroutes zijn inbegrepen. Deze dient u zelf apart nog te regelen.
Fietsreizen in Frankrijk
Fietsvakantie Frankrijk
Fietsreizen in Portugal
Fietsvakantie Portugal
Fietsreizen in Spanje
Fietsvakantie Spanje
social media
 
footer algemeen