DTW Tours: uw onafhankelijke reisadviseur. Kies uw reis en boek direct bij de reisorganisatie van uw keuze.
Logo DTW Tours
Home ⮞ Vliegtickets

VLIEGTICKETS


menu vliegticket
Populaire landen
 
 
 
 
 
 
 
 

Meer informatie
 
 

menu vakantie
Vakanties
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

menu vlucht en auto
Vlucht en autohuur
 
 
 
 


Zoek & Boek voordelige vliegtickets:

reisorganisaties vliegtickets zoek en boek
WTC - World Ticket Center

 
Tix.nl

 
Vliegtickets.nl

 
Skyscanner

 
Andere interessante aanbieders van vluchten

       

Goedkoop een vlucht boeken

Goedkope vliegtickets naar alle landen. De beste aanbieders in één overzicht. Vergelijk de verschillende reisorganisaties en kies zo de goedkoopste vlucht naar uw vakantiebestemming.

Maak een keuze uit één van onze aanbieders en boek hier voordelig uw vliegticket naar uw vakantiebestemming.

Aanbiedingen vliegtickets

Vliegtickets hoeven tegenwoordig niet meer duur te zijn. Aanbiedingen zijn automatisch verwerkt in de systemen van de gekozen aanbieder. Vueling en Transavia.com bieden u scherpe tarieven aan, zodat u voordelig naar uw bestemming kunt vliegen. De low cost airlines, zoals Ryan Air en EasyJet worden o.a. aangeboden door Tix.nl en Vliegtickets.nl.

Charter(vakantie)vlucht en lijndienstvlucht

Afhankelijk van uw bestemming kunt u kiezen uit een chartervlucht en een lijndienstvlucht. Lijndienstvluchten vliegen op vooraf bekende vliegtijden en zijn te boeken naar elke bestemming. Indien er geen directe vlucht is naar uw bestemming, dan kunt u door middel van één of meerdere overstappen uw bestemming bereiken. Een lijndienstvlucht heeft afwijkende reisvoorwaarden, waarbij bijna altijd geldt dat u uw vliegticket niet meer kunt wijzigen of annuleren na boeking. U bent dan uw reisgeld kwijt, het enige dat u vaak wel terugkrijgt is een gedeelte van de luchthavenbelasting. Wij raden u dringend aan om altijd een annuleringsverzekering af te sluiten. Indien u door ziekte of andere geldige reden niet kunt reizen, dan kunt u de kosten bij uw annuleringsverzekering claimen. Wilt u wel uw ticket nog kunnen wijzigen en/of annuleren, dan dient u een duurder ticket aan te schaffen waarbij in de voorwaarden staat dat wijzigen en/of annuleren is toegestaan. Dit gaat altijd gepaard met kosten, deze kosten zijn afhandelijk van de ticketvoorwaarden.

Chartervluchten, ook wel vakantievluchten genoemd, zijn vluchten waarbij u pas kort voor vertrek (meestal vanaf 2 weken voor vertrek) weet hoe laat u zult gaan vliegen. De tijden van deze chartervluchten zijn te allen tijde onder voorbehoud. Uw terugvlucht dient u ook altijd te herbevestigen. Er kan altijd een wijziging plaatsvinden, dus ook als u al op uw vakantiebestemming bent. Een chartervlucht vliegt alleen naar populaire toeristische bestemmingen.

Nog een auto huren?

Heeft u een vlucht geboekt, maar nog geen autohuur? Reserveer meteen uw auto hieronder!

 
footer algemeen