DTW Tours: uw onafhankelijke reisadviseur. Kies uw reis en boek direct bij de reisorganisatie van uw keuze.
Logo DTW Tours
Home ⮞ Griekenland

GRIEKENLAND VAKANTIE


menu algemeen GR
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

menu vlucht en auto GR
Vlucht en autohuur
 
 
 
 

menu landinformatie sub GR
 
 
 
 

Onze vakanties in Griekenland

     
     

Eilandhoppen in Griekenland

Griekenland biedt voor veel vakantiegangers veel mogelijkheden, een leuke vakantie in Griekenland is dus zo gevonden! Het land heeft vele prachtige eilanden welke geschikt zijn voor een rustige strandvakantie of een schitterende eilandhoppen reis. Elk eiland heeft zijn eigen karakter en schoonheid. Hop van het ene eiland naar het andere eiland en maak op deze leuke manier kennis met de Cycladen, Dodekanesos, Ionische eilanden, Sporaden of de eilanden in de Saronische Golf.

Maak een fly & drive rondreis door Griekenland

Griekenland leent zich ook uitstekend voor een mooie Griekenland fly & drive. Tijdens een rondreis per huurauto maakt u kennis met het bekende en onbekende Griekenland en ontdekt u pas echt de prachtige en veelzijdige natuur van dit mooie land. Geniet van het heerlijke klimaat, de rijke cultuur met veel archeologische vondsten en de pittoreske plaatsen. Een stedenreis naar Athene kunt u goed combineren met een rondreis door Griekenland.

Fietsen, golfen of wandelen in Griekenland

Aan de actieve vakantiegangers hebben wij ook gedacht. Voor een fietsvakantie in Griekenland kunt u terecht bij onder andere: Kras, SNP en Aktiva Tours. Een super leuke ervaring om Griekenland met een fietsreis te ontdekken! Bij Pin High kunt u terecht voor een aantrekkelijke golfvakantie in Griekenland. Maak uw keuze en boek een heerlijke golfreis in Griekenland! Voor een mooie wandelvakantie in Griekenland raden wij u aan om op de website van SNP Natuurreizen te kijken. U vindt hier een uitgebreid aanbod met daarin de Cycladen eilanden, de Peloponnesos, Rhodos, Kreta, Corfu en het vasteland. Wij zijn ervan overtuigd dat u hier een geschikte wandelreis in Griekenland kunt vinden!

Stedenreis Athene

In Athene hoeft u zich geen moment te vervelen! Deze stad biedt volop, cultuur, gezelligheid en winkelplezier. Tijdens een stedenreis Athene mag uiteraard een bezoekje aan de wereldberoemde Akropolis niet ontbreken. Vindt u een stedentrip naar Athene te kort voor een vakantie? Combineer dan een rondreis of eilanhoppen reis met deze fascinerende stad.

Tours en activiteiten in Athene

Bent u van plan om een bezoek te brengen aan de prachtige stad Athene? Boek dan een leuke fietstour in Athene! Samen met uw gids fietst u op een rustig tempo door de stad en komt u langs alle bezienswaardigheden waar Athene bekend om staat. U kunt kiezen uit een culinaire rondleiding, de highlights van Athene of de tocht "de Geheimen van Athene". U kunt ook alleen een fiets huren en er zelf op uit trekken. De aanbieder van deze tochten is Baja Bikes.

Tip: Regel nu vast de belangrijkste entreekaartjes voor uw trip naar Athene.

Vakanties per reisthema

Ons vakantie aanbod in Griekenland is gerangschikt op thema. Kies het reisthema dat bij u past en kijk snel verder naar alle mogelijkheden.
footer griekenland