DTW Tours: uw onafhankelijke reisadviseur. Kies uw reis en boek direct bij de reisorganisatie van uw keuze.
Logo DTW Tours
HomeActieve vakantieFietsvakantie ⮞ Fietsvakantie Portugal

FIETSVAKANTIE PORTUGAL


menu fietsvakantie PT
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

menu vlucht en auto PT
Vlucht en autohuur
 
 
 
 

menu landinformatie sub PT
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Waarom een fietsvakantie in Portugal?

Tijdens uw fietsvakantie in Portugal ontdekt u Portugal op een heerlijke actieve manier. Maak kennis met de zonovergoten Alentejo, met haar mooie maar onbekende kuststrook en het glooiende ongerepte achterland. Of ontdek dat de Algarve meer is dan alleen maar strand en fiets door het rustige binnenland. Met een fietsvakantie in Midden Portugal maakt u kennis met het rijke verleden van Portugal. Breng een bezoek aan historische steden en authentieke dorpjes waar de tijd lijkt stil te hebben gestaan.

Fiets over verlaten wegen door het afwisselende achterland van Lissabon. Ook Centraal Portugal kunt u kiezen als bestemming voor een mooie fietsreis. Fiets hier door de groene, golvende berglandschappen. De laatste mogelijkheid om te fietsen op het vasteland van Portugal is het groene Noord Portugal. Op São Miguel, één van de eilanden van de Azoren hebben wij ook een aantal fietsvakanties geslecteerd. Bewonder de schoonheid van dit Portugese eiland en laat u verrassen door alles wat u tegenkomt. Geniet tijdens uw fietsreis van het heerlijke klimaat en de prachtige natuur.

Aanbod fietsvakanties en fietsreizen

Ons Portugal aanbod van fietsvakanties en fietsreizen in is een selectie van verschillende reisorganisaties, waardoor u snel de reisaanbieders met elkaar kunt vergelijken. Zo kunt u snel uw ideale fietsvakantie vinden. Uw fietsreis door Portugal is dus zo gevonden! Het is ook mogelijk om alleen een fietstour in Lissabon of Porto te boeken. U boekt dan uitsluitend de fietstour zelf in de vorm van een leuke excursie tijdens uw verblijf in één van deze steden.

Portugal fietsarrangementen

Bij uw fietsarrangement is over het algemeen een vliegticket (indien van toepassing), overnachtingen, een aantal fietsroutes en bagagavervoer inbegrepen. Niet bij alle fietsarrangementen is automatisch fietshuur inbegrepen, sommige reisorganisaties gaan ervan uit dat u zelf uw eigen fiets meeneemt. Check altijd vóórdat u boekt wat precies in uw fietsarrangement is inbegrepen is, zo komt u nooit voor verrassingen te staan.

Kies het fietsarrangement dat bij u past en boek vandaag nog een prachtige fietsvakantie Portugal.


Voor een Portugal fietsreis kunt u terecht bij:

reisorganisaties fietsvakantie PT
SNP - Portugal Fietsvakantie

SNP Natuurreizen

SNP biedt u een breed aanbod fietsvakanties binnen en buiten Europa. Peddelt u graag door de Provence of beklimt u liever de Alpentoppen? Aan u de keus, aan SNP de organisatie van zaken zoals een huurfiets, bagagetransport en fietsvriendelijke accommodaties. Kijk verder voor de individuele fietsvakanties, groepsreizen, fietshotels, citycycling en fietsexpedities. Nu ook de mogelijkheid om op verschillende bestemmingen een e-bike te huren.

In Portugal biedt SNP een aantal prachtige fietsreizen aan. Bekijk het aanbod in Portugal en boek vandaag nog een heerlijke fietsvakantie. Vliegticket en autohuur zijn niet standaard inbegrepen, wel gemakkelijk bij te boeken.

Natuurlijk Reizen - Portugal fietsreizen

Natuurlijk Reizen

Voor een actieve reis zit u bij Natuurlijk Reizen helemaal goed. Leer een land van binnenuit kennen, geniet van de lokale gastronomie en kom op bijzondere plaatsen waar u anders aan voorbij zou gaan. Geniet van de schoonheid van de natuur en de rijkdom van de cultuur. Vaak verblijft u ook in bijzondere accommodaties. Vrijwel alle overnachtingsadressen, restaurants, wandel- en fietsroutes die tijdens een programma worden aangedaan zijn persoonlijk door Natuurlijk Reizen bezocht en gecontroleerd.

Op zoek naar een groepsreis of singlereis in Portugal en wilt u fietsen tijdens uw vakantie? Bekijkt u dan de website van Natuurlijk Reizen.

Flex Travel - Portugal fietsreizen

Flex Travel

Flex Travel maakt reizen die zich kenmerken door kwaliteit, flexibiliteit en maatwerk. Voor reizigers die meer willen dan alleen zon, zee en strand en iets willen ervaren van de sfeer, het goede leven en de cultuur van het land.

Flex Travel richt zich vooral op Portugal, Spanje en Griekenland en is vooral sterk in de markt van fly-drives met verblijf in drie en viersterren hotels. Op de Azoren wordt een fietsreis op São Miguel aangeboden.

Een verlenging of aanpassing van de reis of een complete reis op maat is altijd mogelijk!

Style in Travel - Fietsvakanties naar Portugal

Style in Travel

Als Portugal specialist biedt Style in Travel een mooie fietstour op São Miguel aan en diverse fietsreizen in de Algarve en de Alentejo. Uiteraard kunt ook bij deze reisorganisatie terecht voor o.a. Portugal rondreizen per huurauto, losse accommodaties, stedentrips en andere bijzondere themareizen.


Een verlenging of aanpassing van de reis of een complete reis op maat is altijd mogelijk!

Sawadee - Fietsvakanties naar Portugal (groepsreizen)

Sawadee

Al sinds 1983 specialiseert Sawadee zich in actieve en avontuurlijke groepsreizen waarbij genieten en beleven voorop staan. Reizen met Sawadee betekent reizen met veel individuele vrijheid in kleine groepen met deskundige reisbegeleiding langs bijzondere en uitgebalanceerde routes. Tijdens de reizen wordt verder gegaan dan alleen de bekende hoogtepunten, juist de minder ontdekte gebieden zijn vaak het meest interessant. Er wordt gereisd met bezieling en respect voor natuur, milieu en de lokale bevolking met haar gebruiken.

Bekijk nu alle (groeps) fietsreizen in Portugal van Sawadee.

TUI - Portugal Fietsvakantie

TUI

Ontdek Europa met een voordelige TUI fietsvakantie. Laat u verrassen door de mooiste routes door stad en natuur. Alle fietsreizen zijn volledig verzorgd. Het enige dat u nog hoeft te doen is genieten van de mooie fietstochten en prettige hotels. De fietsvakanties zijn geschikt voor recreatieve fietsers en variëren in zwaarte.

In Portugal heeft TUI een aantal mooie fietsreizen: Door het groene hart van Portugal, fietsreis Algarve en Porto Minho.

Baja Bikes - Portugal Fietstours

Baja Bikes

Bij Baja Bikes boekt u de leukste fietstours en wandeltours met gids. Op dit moment kunt u deze leuke tours boeken in meer dan 30 landen. Erg leuk als u wel wilt fietsen of wandelen tijdens uw vakantie, maar niet een hele week lang. De gidsen vertellen u alles over de gekozen stad, u ontdekt de hoogtepunten en u ervaart hoe het echte leven in de stad is. De tours met gids van Baja Bikes zijn informatief, ontspannen, in een rustig tempo, lekker op de fiets of lopend en bijna overal met Nederlandse gids!

Neem een kijkje op de website van Baja Bikes.
footer portugal