DTW Tours: uw onafhankelijke reisadviseur. Kies uw reis en boek direct bij de reisorganisatie van uw keuze.
Logo DTW Tours
HomeActieve vakantieGolfvakantiePortugal ⮞ Azoren

GOLFVAKANTIE OP DE AZOREN


menu golfvakantie PT
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

menu vlucht en auto PT
Vlucht en autohuur
 
 
 
 

menu landinformatie sub PT
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Geselecteerde golfarrangementen en golfvakanties op de Azoren:

Azoris Royal Garden 4*, Ponta Delgada - Golfvakantie São Miguel

Golfvakantie Azoren - Azoris Royal Garden 4*

Ponta Delgada is de hoofdstad van het eiland São Miguel en het kloppend hart van de Azoren. Dankzij haar centrale ligging is de stad een ideale uitvalsbasis om het eiland met haar schitterende natuur te ontdekken. Middenin het historische centrum ligt het prachtige Azoris Royal Garden waar het u aan niets zal ontbreken. U wandelt zo het centrum in met volop keuze uit goede restaurants. Strijk neer op een terrasje nabij de jachthaven of geniet van de zonsondergang. Het is net alsof u zich aan de Côte d'Azur bevindt, maar dan met prehistorische prijzen. In de Japanse tuin van het hotel voelt u zich na een inspannende (golf)dag al snel helemaal 'zen'.
Golfvakantie in Portugal van Golfreizen.nu
São Miguel
Terra Nostra Garden 4*, Furnas - Golfvakantie Terceira

Golfvakantie Azoren - Terra Nostra Garden 4*

Te midden van een schitterende botanische tuin ligt het Terra Nostra Garden Hotel. In het restaurant is het elke ochtend genieten van de natuur die ontwaakt. Op het terras hoort u de vogels vrolijk fluiten. 's Avonds kunt u hier terecht voor een culinair diner in romantische setting. Verlaat u het hotel aan de voorzijde, dan is het net of u door de straatjes in Zuid-Amerika loopt. Neemt u de achteruitgang, dan doet de botanische tuin eerder denken aan Costa Rica. Op loopafstand vindt u actieve vulkanische geisers, de vulkaanmeer en restaurantjes. In Furnas bent u helemaal één met de natuur. Het is dé plek voor een ontspannen golfvakantie.

De golfbaan Furnas ligt op slechts 10 minuten rijden.
Golfvakantie in Portugal van Golfreizen.nu
Terceira

Azoren golfreizen

De Azoren bieden u de gelegenheid om tussen de meren en bergen te golfen, altijd met uitzicht op zee. U kunt kiezen tussen de golfbaan Furnas, die ontworpen is door de beroemde Schotse architecht Mackenzie Ross, de vlakke golfbaan Batalha en de golfbaan Terceira, die wordt omringd door duizenden bloemen.
De eilandengroep Azoren, bestaat uit 9 schitterende eilanden: São Miguel, Santa Maria, Terceira, Graciosa, São Jorge, Pico, Faial, Flores en Corvo. 9 Eilanden voor de avonturiers, 9 verrassingen die u zullen charmeren: dolfijnen en walvissen die uit de zee opspringen, de vulkanische landschappen - die met duizend kleuren groen begroeid zijn - zijn onverwacht mooi, paarse bossen hortensia's die de weiden begrenzen, blauwe en groene meren, vulkaankraters, dampende aarde.

Bekijk ons aanbod voor golfvakanties in Portugal en boek vandaag nog uw golfreis Azoren.
 
footer portugal