Rondreis Spanje

Fly-drive Spanje

Direct naar

reisthema fly-drive ES vasteland reisthema fly-drive ES Zuid-Spanje reisthema fly-drive ES Midden-Spanje reisthema fly-drive ES Noord-Spanje
reisthema fly-drive ES paradores

Fly-drive Spanje: ontdek dit geweldige land

Kennismaken met charmante en interessante plaatsen tijdens een rondreis

Spanje met een prachtige fly-drive ontdekken? Wij bieden u een ruim aanbod aan Spanje fly-drives aan! Bij aankomst op uw bestemming staat uw auto klaar en uw rondreis kan meteen beginnen. Maak op uw eigen tempo kennis met het veelzijdige Andalusië, het interessante Midden Spanje of het groene Noord Spanje. U heeft genoeg tijd om de bezienswaardigheden te bekijken en uw eigen route te rijden. Met een fly-drive vakantie heeft u volop vrijheid! Heel Spanje komt aan bod, waardoor wij zeker weten dat u bij ons uw ideale rondreis Spanje zult kunnen vinden. Alle fly-drive reizen in Spanje worden aangeboden door verschillende reisorganisaties. Zo kunt u makkelijk verschillende reisorganisaties met elkaar vergelijken en zo een geschikte fly-drive vakantie in Spanje vinden.

rondreis op maat ES

Fly-drive Spanje rondreis op maat

Wilt u liever een aangepaste autorondreis of fly-drive op maat door Spanje? Vraag gerust een vrijblijvende offerte aan! Wij zijn gespecialiseerd in rondreizen op maat. U kunt er ook voor kiezen om alleen een vliegticket naar Spanje en/of losse autohuur te boeken. Daarbij kunt u zelf nog losse overnachtingen bijboeken op de locaties waar u dit wilt.

reisorganisaties top 5 ES

Reisorganisaties top 5: rondreis Spanje

Tip: Boek een fly-drive door het populaire Andalulsië

Ontdek het veelzijdige Zuid-Spanje met een fly drive Andalusië. In deze populaire streek vindt u cultuur, geschiedenis, feesten, natuur en heel goed eten. Met een fly-drive rondreis door Andalusië kunt u genieten van indrukwekkende monumenten en een zeer gevarieerde natuur. Hier kunt u unieke feesten meemaken en heerlijke producten proeven. De regio Andalusië ligt in het zuiden van Spanje met als belangrijkste steden Sevilla, Córdoba, Granada, Ronda en Jaén. Genoeg ingrediënten voor een prachtige Andalusië fly-drive!
fly-drive uitgelicht ES - ANDALUSIË

Veel geboekte fly-drives in Andalusië

Fly-drive Midden-Spanje: cultuur & natuur

Een fly drive door Midden Spanje is een ideale mix van culturele steden en prachtige natuur. Begin uw rondreis Midden-Spanje in Madrid en bezoek diverse bezienswaardigheden, waaronder het Prado museum, het Palacio Reales (koninklijk paleis) en de pleinen Puerta del Sol en Plaza Mayor.

Madrid, Extremadura en Castilië-La Mancha

Behalve Madrid heeft de streek Madrid nog meer te bieden. In het noordwesten bij de grens met Castillië y León liggen de Spaanse Hoogvlakte (Meseta Central) van gem. 600m hoog. Daarnaast wordt de streek deels doorkruist door het gebergte Sierra de Guardarrama met de bekende berg Bola del Mundo en de hoogste berg Peñalara (2430 m). In het gebied La Pedriza ligt de karakteristieke rots El Yelmo (1717m). Verder zijn er verspreid historische plaatsen, archeologische vindplaatsen en natuurgebieden in de streek.
fly-drive uitgelicht ES - MIDDEN SPANJE

Suggesties voor een fly-drive Midden-Spanje

Rondreis door het mooie en onbekende Noord-Spanje

Ervaar zelf hoe mooi Noord Spanje is en boek een fly drive Noord-Spanje. Maak tijdens een prachtige rondreis Spanje kennis met het nog wat onbekende Noord-Spanje. Op uw eigen tempo kunt u de mooiste plekjes van deze regio ontdekken. In het noorden van Spanje vindt u een perfecte combinatie van cultuur, natuur en gastronomie. Overnacht in gezellige plaatsen, bewonder de prachtige landschappen en geniet van de heerlijke Spaanse keuken. Boek snel uw Noord Spanje-fly drive!

"Het Groene Spanje" bestaat uit de de provincies Asturië, Galicië, Cantabrië en het Baskenland. Bezoek tijdens uw rondreis Noord-Spanje het spectaculaire Nationale Park van de Picos de Europa, één van de mystiekste plaatsten van de regio: de meren van Covadonga en interessante steden als Oviedo en Bilbao.
fly-drive uitgelicht ES - NOORD SPANJE

Populaire fly & drives in Noord Spanje

Luxe: Paradores rondreis Spanje

Wilt u tijdens uw fly en drive in luxe en stijl overnachten? Kijkt u dan bij onze paradores rondreizen. Deze reizen zijn zeker een aanrader! U verblijft in sfeervolle zijn luxueuse (staats)hotels welke vaak gevestigd zijn in een historisch gebouw, zoals een oud klooster, kasteel, paleis of landhuis. De gebouwen zijn gerestaureerd en omgebouwd tot een comfortabel hotel, zonder hun authentieke karakteristieken te hebben verloren. De paradores zijn vaak gelegen op een unieke locatie, verspreid door heel Spanje.

Bekijk de paradores reizen
paradores rondreizen uitgelicht ES

Veel bekeken paradores rondreizen in Spanje

Spanje highlights

Andalusië: Prachtige culturele steden als Granada (het Alhambra), Ronda (bekende imposante bruggen), Sevilla (Koninklijk Paleis) en Córdoba (wereldberoemde Mezquita kathedraal).

Baskenland: Het Guggenheim museum in Bilbao.

Madrid: In de hoofdstad van Spanje zijn vele bezienswaardigheden te bewonderen, waaronder het Koninklijk paleis en het Prado-museum.

Aragón: Het Parque Nacional de Ordesa y Monte Perdidom, een geweldig natuurpark in de Pyreneeën.

Valencia: Bezoek hier de uit verschillende stijlen gebouwde kathedraal en de Torres de Cuart (stadspoorten).

fly-drive bestemmingen

Fly-drive bestemmingen

footer spanje
hulp nodig

Hulp nodig?

Heeft u hulp nodig bij het vinden van uw ideale reis?
Laat het ons weten of vraag een offerte aan.
Wij helpen u graag bij het omzetten van uw wensen in een ideale vakantie!