DTW Tours: uw onafhankelijke reisadviseur. Kies uw reis en boek direct bij de reisorganisatie van uw keuze.
Logo DTW Tours
HomeVliegtickets ⮞ Reisorganisaties

VLIEGTICKETS
- REISORGANISATIES


menu vliegticket
Populaire landen
 
 
 
 
 
 
 
 

Meer informatie
 
 

menu vakantie
Vakanties
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

menu vlucht en auto
Vlucht en autohuur
 
 
 
 


Reisorganisaties voor het boeken van vliegtickets

reisorganisaties vliegtickets

Maak uw keuze:

Lijndienstvluchten (alle maatschappijen)

WTC.nl - World Ticket Center. Elke reis, zo geregeld!

World Ticket Center

World Ticket Center (WTC) is sinds 1983 een van de grootste zelfstandige reisorganisaties van Nederland en een specialist in vliegtickets, last-minutes zonvakanties, rondreizen, verre reizen, wereldreizen, autohuur en hotels. Door de zeer ervaren reisspecialisten en het scherpe inkoopbeleid kan World Ticket Center haar klanten de voordeligste tarieven aanbieden.

De jarenlange ervaring, service en lage prijzen zijn een "trigger" voor iedere klant om bij World Ticket Center te boeken! In 2011 is dit nogmaals bevestigd en heeft World Ticket Center een Zoover Award gewonnen voor de Beste Aanbieder Vliegtickets van Nederland.
Ga naar de website van World Ticket Center

Vliegwinkel.nl

Vliegwinkel.nl

Vliegwinkel.nl is onderdeel van Travix en is één van de grootste online aanbieders van vliegtickets, hotelovernachtingen, huurauto's en complete vakanties in Nederland. Per bestemming en luchthaven van vertrek kunt u alle maatschappijen - ook de prijsvechters - en ticketprijzen in één oogopslag vergelijken en reserveren. De reis is gemakkelijk uit te breiden met het aanbod van meer dan 30.000 hotels in 100 landen en het wereldwijde aanbod van de grote autoverhuurorganisaties. Ook aanvullende diensten zoals luchthavenvervoer en visa zijn eenvoudig te regelen. Daarnaast maakt Vliegwinkel.nl zelf met airlines afspraken zodat u als klant altijd de laagste (beschikbare) tarieven aangeboden krijgt.

Voor een makkelijk overzicht van alle airlines en vluchten naar uw favoriete bestemming kunt u bij Vliegwinkel.nl terecht. Met behulp van filters vindt u het ticket dat perfect bij u past.
Ga naar de website van Vliegwinkel.nl

Vliegtickets.nl

Vliegtickets.nl

Vliegtickets.nl (handelsnaam van Otravo B.V.) is één van de grootste webwinkels voor vliegtickets in Nederland. Zij verkopen alle vliegtickets van en naar wereldwijde bestemmingen. Vliegtickets.nl toont niet alleen de standaard vliegticketprijzen, maar ook speciale onderhandelde prijzen en prijzen van low cost airlines. Vliegtickets.nl biedt vluchten naar alle bestemmingen, via alle maatschappijen. Boek eenvoudig en snel goedkope vliegtickets.

Alle dagen van het jaar zijn ze telefonisch bereikbaar voor hulp bij het online en telefonisch boeken van complexe vliegroutes. Ook voor al uw vragen omtrent gemaakte reserveringen kunt u contact met Vliegtickets.nl opnemen. Houdt uw boekingscode hiervoor bij de hand als u belt of appt bij vragen over over uw boeking. >
Ga naar de website van Vliegtickets.nl

TIX.nl

Tix.nl

Tix.nl biedt u iets extra's! Of men nu op zoek is naar een vliegticket, hotel of huurauto; Tix.nl zorgt ervoor dat u snel en eenvoudig een passend aanbod kunt vinden! Natuurlijk is een lage prijs van een vliegticket, huurauto of hotel erg belangrijk, maar vanzelfsprekend zijn er meer criteria waar een vlucht aan moet voldoen. U wilt immers wel iets hebben wat bij u past. Tix.nl streeft ernaar zoveel mogelijk informatie te verschaffen omtrent hun aanbod, zodat u zelf kunt beslissen wat de beste keuze is. Zo biedt Tix.nl een overzicht van de stiptheid van vluchten in het verleden, achtergrondinformatie bij de verschillende luchtvaartmaatschappijen en het serviceniveau dat de maatschappij biedt in verschillende reisklassen.
Ga naar de website van Tix.nl

Supersaver

Op de website van Supersaver kunt u vliegtickets boeken naar duizenden bestemmingen, kiezen uit 30.000 hotels en auto's over de hele wereld huren. U betaalt met creditcard of via internetbankieren en uw boeking wordt direct bevestigd. Supersaver heeft overeenkomsten met alle gerenommeerde luchtvaartmaatschappijen en zijn IATA (International Air Transport Association) gecrediteerd. Alle lijndienst-vliegtickets, anders dan alle anderen. Supersaver is onderdeel van eTraveli, de grootste online ticketspecialist van Scandinavië. Supersaver doet er alles aan om u zo goed mogelijk van dienst te zijn. Supersaver onderscheid zich van andere vliegticketaanbieders door meer transparantie te bieden aan de consument.
Ga naar de website van Supersaver

BudgetAir

BudgetAir

BudgetAir.nl is onderdeel van Travix en is een van de grootste online ticketaanbieders van Nederland. Op Budgetair.nl kunt u per bestemming en luchthaven van vertrek alle maatschappijen - ook low-cost airlines* - en ticketprijzen in één oogopslag vergelijken en reserveren. U zoekt in 100 landen naar meer dan 72.000 hotels en u heeft de keus uit een wereldwijd aanbod van de grote autoverhuurorganisaties. Met BudgetAir.nl kunt u zelf reizen samenstellen door losse reisonderdelen te combineren en online te reserveren.
Ga naar de website van BudgetAir

Skyscanner

Skyscanner

Skyscanner is een vooraanstaande en wereldwijde vliegticketzoeksite, die direct online miljoenen vliegtickets van meer dan duizend luchtvaartmaatschappijen vergelijkt. Elke maand maken wereldwijd meer dan 25 miljoen bezoekers gebruik van Skyscanner om goedkope vliegtickets te vinden! Skyscanner biedt bezoekers een website die flexibel, krachtig en snel is. Skyscanner vergelijkt voor u alle vliegticket prijzen en u boekt zelf direct bij de betreffende luchtvaartmaatschappij of reisorganisatie. Er zijn geen tussenpersonen! Zij zijn 100% onafhankelijk en vergelijken zowel budget- als chartermaatschappijen op miljoenen routes. Zo kunt u dus altijd de beste deals krijgen, zonder extra kosten of moeite!
Ga naar de website van Skyscanner

Low cost airlines

Transavia

Transavia

Transavia is een low cost luchtvaartmaatschappij, opgericht in 1965. Al vele jaren brengen zij passagiers met veel plezier naar de mooiste zakelijke en vakantiebestemmingen in Europa. Vliegtickets naar meer dan 100 bestemmingen in Europa boekt u goedkoop bij Transavia. Vlieg voordelig, vlieg Transavia!
Ga naar de website van Transavia

Vueling

Vueling

Vueling is een dynamisch en innovatieve vliegtuigmaatschappij uit Spanje. Vueling vliegt op meer dan 100 bestemmingen met meer dan 410 vliegroutes en doet daarmee alle bekende hoofdsteden en steden aan in Spanje, Europa en het Nabije Oosten.

Dankzij de codesharing overeenkomsten met andere maatschappijen stelt Vueling nog meer bestemmingen en voordelen ter beschikking:

? Een groter aanbod vluchten naar de belangrijkste Spaanse en Europese steden en het Amerikaanse continent;
? Mogelijkheid om Vueling vluchten te combineren met andere maatschappijen om te reizen waarheen en wanneer reizigers willen.
Ga naar de website van Vueling

Vakantievluchten (charters)

TUI

TUI fly is de eigen luchtvaartmaatschappij van reisorganisatie TUI Nederland, onderdeel van TUI Group, en vliegt naar meer dan 60 bestemmingen over de hele wereld. Sinds 2005 is TUI fly actief in de luchtvaart en maakt deel uit van het internationale TUI fly team. Samen met zusterluchtvaartmaatschappijen uit o.a. Duitsland, Groot-Brittannië, Frankrijk en België bestaat deze internationale vloot uit meer dan 155 vliegtuigen.

Een greep uit de bestemmingen van TUI binnen Europa:

Griekenland Portugal Spanje
Corfu Faro (Algarve) Alicante
Karpathos Ponta Delgada (São Miguel) Málaga
Kefalonia Terceira Ibiza
Kos Funchal (Madeira) Mallorca
Kreta (Chania)   Menorca (Mahón)
Kreta (Heraklion) Turkije Fuerteventura
Lesbos Alanya Gran Canaria (Las Palmas)
Preveza (Lefkas) Antalya Lanzarote (Arrecife)
Rhodos Bodrum La Palma
Samos Dalaman Tenerife
Skiathos Izmir  
Zakynthos   Overige bestemmingen

Sunweb

Zonaanbidders boeken hun vakantie op Sunweb.nl! Sunweb Vakanties is inmiddels uitgegroeid tot één van de grotere aanbieders van vliegvakanties naar de zon. Met Sunweb naar de zon kan al vanaf zeer voordelige tarieven!

Zij bieden de vakantieganger de meest uiteenlopende accommodaties tegen zeer scherpe prijzen. Van eenvoudige, leuke appartementen tot de meest luxe All Inclusive hotels. Het merendeel van de bestemmingen liggen rond de Middellandse Zee, maar zij bieden ook reizen aan naar bijv. Egypte, Gambia en Bulgarije.

Sunweb vliegtickets binnen Europa:

Griekenland Italië Spanje (vervolg)
Corfu Sicilië (Palermo) Lanzarote (Arrecife)
Kalamata Sicilië (Catania) La Palma
Karpathos   Reus
Kavala Portugal Tenerife
Kefalonia Faro  
Kos Funchal (Madeira) Turkije
Kreta (Chania)   Antalya
Kreta (Heraklion) Spanje Bodrum
Lefkas (Preveza) Alicante Dalaman
Lesbos Barcelona Gazipasa
Rhodos Almeria  
Samos Ibiza  
Santorini Málaga Overige bestemmingen
Skiathos Mallorca  
Thassos (Kavala) Menorca (Mahón)  
Thessaloniki Fuerteventura  
Zakynthos Gran Canaria (Las Palmas)  

Corendon

Corendon

Corendon is gestart in 2000 en is in korte tijd gegroeid tot een grote organisatie. Corendon.com is al jarenlang een echte Turkije specialist en is op basis van de grote successen in Turkije begonnen met een assortimentsuitbreiding.

U kunt nu zeer voordelig vliegtickets boeken naar: Bulgarije, Cyprus, Egypte, Gambia, Griekenland, Italië, Macedonië, Portugal, Spanje, Tunesië, Turkije en Ver. Arabische Emiraten. Tickets kunnen geboekt worden tegen lage prijzen.
Ga naar de website van Corendon
footer algemeen