DTW Tours: uw onafhankelijke reisadviseur. Kies uw reis en boek direct bij de reisorganisatie van uw keuze.
Logo DTW Tours
HomeFly-driveFly-drive Griekenland ⮞ Rondreizen

RONDREIZEN IN GRIEKENLAND


menu fly drive gr
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

menu vlucht en auto GR
Vlucht en autohuur
 
 
 
 

menu landinformatie sub GR
 
 
 
 

Delphi - Fly-drive Centraal Griekenland

Fly-drive Centraal Griekenland

Deze fly-drive laat u kennismaken met een stukje onbekend Griekenland. Via Delphi rijdt u naar de westkust alwaar u geniet van het uitzicht op vele kleine eilandjes. In het Pindos gebergte daagt de Vikos kloof u uit voor een wandeling. De beroemde Meteora kloosters torenen hoog uit boven de Thessalische vlakte. Tot slot voert een prachtige rit u langs het Plastira meer richting Athene (Mati).

Reisduur: 8 dagen
Fly & drives in Griekenland van Flex Travel
Maatreis mogelijk!
Delphi - Fly-drive Peloponnesos en Centraal Griekenland

Fly-drive Griekenland: Welkom in historisch Hellas

Prachtige rondreis door de Peloponnesos en Centraal Griekenland! Ontdek de klassieke hoogtepunten zoals Delphi en Olympia tijdens deze fly-drive door het oude Griekenland. U maakt kennis met de diversiteit aan culturen van het Griekse vasteland en het ongerepte Peloponnesos. Onderweg wordt u steeds weer getrakteerd op de uitbundige Griekse natuur en is er volop tijd om te genieten van de heerlijke Griekse keuken en het aangename klimaat.

Reisduur: 8 dagen
Fly & drives in Griekenland van Arke
Ook te boeken zonder vliegreis.
Paleo Panteleimonas - Fly-drive Noord Griekenland

Fly-drive Noord Griekenland: Grieks Macedonië

Een wandelrondreis met huurauto langs de mooiste plekken van het Griekse vasteland. Alle hoogtepunten van Noord Griekenland zijn verenigd in één reis. Een greep: de Prespameren, de Vikoskloof, de Meteora-kloosters en natuurlijk de godenberg Olympos. U overnacht in archontika, authentieke herenhuizen.

Reisduur: 9 dagen
Fly & drives in Griekenland van SNP
Maatreis mogelijk!
Akropolis, Athene - Fly-drive Griekenland

Groepsreis Griekenland: Klassiek Griekenland

Tijdens deze groepsreis door antiek Griekenland maken we kennis met vele culturele hoogtepunten van het Griekse vasteland en de Peloponnesos. We besteden aandacht aan de eeuwenoude metropool Athene, Epidaurus met het gigantische, oude theater, de indrukwekkende ruïnestad Mystras, Mycene, Olympia en het orakelheiligdom van Delphi. Onderweg wordt u steeds weer aangenaam verrast door de uitbundige natuur van het Griekse vasteland. Natuurlijk is er ook volop gelegenheid om te genieten van het fijne Griekse leven, de heerlijke keuken en een aangenaam klimaat.

Reisduur: 8 dagen
Fly & drives in Griekenland van Arke
 
Meteora klooster - Fly-drive Noord Griekenland

Fly-drive Noord Griekenland

Het noorden van Griekenland is weliswaar minder bekend dan de Peloponnesos in het zuiden, maar zeker niet minder interessant! Natuurparken, archeologische sites, Byzantijnse monumenten en pittoreske dorpjes zorgen ervoor dat een rondreis per auto door dit gedeelte van Griekenland een onvergetelijke reis wordt!

Reisduur: 8 dagen
Fly & drives in Griekenland van Flex Travel
Maatreis mogelijk!
Monodendri - Fly-drive Centraal Griekenland, Noord Griekenland en Lefkas

Fly-drive Natuurlijk Griekenland

Wandel door het bos naar een waterval voor een verfrissende duik. Zoek een dorpsplein met fantastisch vergezicht en geniet onder de bomen met de locals van een heerlijke lome lunch. Bezoek de oude kloosters van Meteora, hangend boven steile afgronden en geniet van het natuurschoon. Tijdens deze rondreis per auto bepaalt u zelf wat u doet. Tijd genoeg, het is vakantie!

Reisduur: 11 of 12 dagen
Fly & drives in Griekenland van Arke
 
Landschap Peloponnesos - Fly-drive Griekenland

Fly-drive Grand Tour Griekenland

In de Peloponnesos verkent u vele archeologische opgravingen, de ruige Mani, de zandstranden in het westen en het in weelderig groen verscholen Olympia. Via de imposante Rio-Antirio brug komt u bij de westkust met zijn vele kleine eilandjes. Vanuit de immens diepe Vikos kloof gaat u naar de tot de hemel reikende Meteora kloosters. Tot slot voert een prachtige rit u langs het Plastira meer naar Athene.

Reisduur: 15 dagen
Fly & drives in Griekenland van Flex Travel
Maatreis mogelijk!
Mystras - Fly-drive Grand Tour Griekenland

Fly-drive Grand Tour Griekenland (TUI)

Prachtige rondreis Griekenland per auto vol afwissleing en met talloze hoogtepunten. U bezoekt o.a. Athene, de Argolis-streek, de Mani, Pylos en de Meteoren. De laatste twee dagen kunt u heerlijk ontspannen aan de Griekse kust.

Reisduur: 15 dagen
Fly & drives in Griekenland van TUI
 
Mystras - Rondreis Peloponnesos

Fly-drive Griekenland: Peloponnesos Totaal

Een actieve rondreis met wandelingen! Er zijn weinig landstreken met zoveel historische rijkdom en zo'n grote afwisseling aan landschappen als de Peloponnesos. De besneeuwde toppen van de Taygetos liggen vlakbij het rustieke strand van Kardamilli, de diepe Lousioskloof leidt u naar idyllische dorpjes en kloosters. Al wandelend ziet u beroemde opgravingen als Olympia en Delphi in ander perspectief. Ontdek wijnlandgoederen en proef sfeer en heerlijk eten op een dorpspleintje.

Reisduur: 15 dagen
Fly & drives in Griekenland van SNP
Maatreis mogelijk!
Olympia - Fly-drive Peloponnesos

Fly-drive Griekenland: Peloponnesos

Op de Peloponnesos liggen de bekendste archeologische oudheden van Griekenland. Vanuit het Venetiaanse Nafplion ontdekt u o.a. Epidavros en Mycene. De zuidelijke Mani is een ruig gebied gekenmerkt door grotten en traditionele 'torenhuizen'; een groot contrast met de lieflijke omgeving van Petrochori. Hier lonkt het strand in de baai van Navarino. Langs afgelegen bergdorpjes rijdt u dwars door Arkadia naar Athene. Of toch maar de omweg via Delphi?

Reisduur: 8, 12 en 15 dagen
Fly & drives in Griekenland van Flex Travel
Maatreis mogelijk!
Dimitsana - Rondreis Peloponnesos

Fly-drive Griekenland: Klassiek Hellas

Rondreis per auto door de arcadische landschappen van de Peloponnesos. Bezoek bekende én onbekende antieke opgravingen. Ga sfeer proeven bij Olympia en Delphi, in de spectaculaire Lousioskloof en bij de verborgen kloosters Filosofou en Prodromos. Geniet van de mythologische verhalen over Herakles en de Olympische en Nemeïsche Spelen.

Reisduur: 9 dagen
Fly & drives in Griekenland van SNP
Maatreis mogelijk!
Dimitsana - Fly-drive Peloponnesos

Rondreis Griekenland: Verborgen schatten van de Peloponnesos

Autorondreis Peloponnesos: Eeuwenoude tempels, amfitheaters en kleine idyllische dorpjes; de Peloponnesos heeft het allemaal! Cultuurliefhebbers kunnen hier hun hart ophalen aan de vele bezienswaardigheden uit de Griekse Oudheid en de afwisselende natuur en uitgestrekte zandstranden bieden een prachtig decor voor talloze wandelingen. Met een drankje op een terras en genietend van de uitzichten is uw vakantie compleet.

Reisduur: 8 dagen
Fly & drives in Griekenland van Arke
Ook te boeken zonder vliegreis.

Griekenland fly-drive boeken

Een Griekenland fly-drive boeken? Veel aanbod voor een prachtige fly-drive of rondreis door Griekenland! Ontdek het schitterende Griekenland met één van onze fly & drive mogelijkheden, aangeboden door verschillende reisorganisaties.

Start uw rondreis in het prachtige Athene en rijdt met uw huurauto vanaf daar uit naar de Peloponnesos of Centraal Griekenland. Of begin uw reis in het noorden van Griekenland en eindig uw fascinerende Griekenland rondreis in Athene. rondreis op maat GR

Fly-drive Griekenland rondreis op maat

Wilt u liever een aangepaste autorondreis of fly-drive op maat door Griekenland? Hiervoor kunt u terecht bij Flex Travel, Ross Holidays, Tenzing Travel, De Jong Intra Vakanties, SNP Natuurreizen, Riksja Travel en Eliza was here. Zij zijn gespecialiseerd in rondreizen op maat. Vraag gerust een offerte aan! U kunt er ook voor kiezen om alleen een vliegticket en een autohuur te boeken. Daarbij kunt u zelf nog losse overnachtingen bijboeken op de locaties waar u dit wilt.

Een offerte kunt u ook vrijblijvend via DTW Tours aanvragen: lees meer...
 
footer griekenland