DTW Tours: uw onafhankelijke reisadviseur. Kies uw reis en boek direct bij de reisorganisatie van uw keuze.
Logo DTW Tours
HomeFly-driveFly-drive Spanje ⮞ Fly-drive Midden Spanje

FLY-DRIVE MIDDEN SPANJE


menu fly drive ES
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

menu vlucht en auto ES
Vlucht en autohuur
 
 
 
 

menu landinformatie sub ES
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Plaza de Espãna, Sevilla - Rondreis Spanje

Fly-drive Spanje: Andalusië, Toledo en de Zilverroute

Prachtige steden, mooie natuur, twee overnachtingen in Paradores en historische plaatsen die aan de Zilver-(pelgrims)route van Sevilla naar Santiago de Compostela liggen. Een prachtige reis die bekende steden in Andalusië combineert met historische plaatsen in het midden van Spanje, mooie natuur en goede hotels. Sevilla, Cordoba, Toledo, Caceres en Merida liggen op de route, maar ook Ubeda en Baeza of een (extra) uitstapje naar Madrid is mogelijk om uw reis wat extra glans te geven! De 12-daagse variant is inclusief Madrid.

Reisduur: 10 en 12 dagen
10-daagse rondreis | 12-daagse rondreis
Fly & drives in Midden Spanje van De Jong Intra Vakanties
Ook zonder vliegreis te boeken
Évora - Fly drive Spanje & Portugal

Fly-drive Vestingstadjes & natuur in Portugal & Spanje

Bezoek in één reis de mooiste stadjes van zowel Portugal als Spanje! Maak kennis met bijzondere plekken, kleine, pittoreske dorpen en laat u verrassen door de overvloed aan schoonheid die beide landen te bieden hebben. Vanaf de Spaanse regio Extremadura rijdt u via de Alentejo naar Lissabon. Een schitterende route door de binnenlanden van Portugal en Spanje. De afsluiting is in het altijd gezellige Lissabon.

Reisduur: 11 en 15 dagen
Fly & drives in Spanje van Style in Travel
Maatreis mogelijk!
Palacio Real - Fly drive midden Spanje

Fly-drive Spanje: Hart van Spanje

Deze unieke midden Spanje rondreis voert u langs 4 wereldberoemde plaatsen met een rijke geschiedenis en vele bezienswaardigheden, vaak onder de vlag van UNESCO: Madrid, Segovia, Salamanca en Toledo. U overnacht steeds twee nachten in of nabij deze Spaanse steden, zodat u kunt genieten van al het moois dat deze topsteden en de omgeving te bieden hebben. Maar ook onderweg naar deze steden komt je langs vele mooie plaatsen en bezienswaardigheden, zoals Ávila en Escorial.

Reisduur: 8 dagen
Fly & drives in Spanje van TUI
Zamora - Paradores rondreis door Spanje

Fly-drive paradores Midden Spanje: Wijngaarden en Steden

Een paradores rondreis door Midden Spanje met een gevarieerd aanbod. Via de Werelderfgoedsteden Salamanca en Ávila rijdt u door de groene sierra’s en golvende, rotsachtige heuvels van Extremadura. Dit gebied is ideaal voor natuurliefhebbers en voor hen die zonder hordes toeristen het oude Spanje willen ontdekken. U vindt er behalve natuurparken, ook tal van ruïnes van oude nederzettingen. Leuk is om de reis uit breiden met een overnachting in Cáceres of Trujillo.

Reisduur: 12 dagen
Fly & drives in Midden Spanje van Flex Travel
Maatreis mogelijk!

Midden Spanje fly-drive

Een fly drive door Midden Spanje is een ideale mix van culturele steden en prachtige natuur. Begin uw rondreis Midden Spanje in Madrid en bezoek diverse bezienswaardigheden, waaronder het Prado museum, het Palacio Reales (koninklijk paleis) en de pleinen Puerta del Sol en Plaza Mayor.

Madrid, Extremadura en Castilië-La Mancha

Behalve Madrid heeft de streek Madrid nog meer te bieden. In het noordwesten bij de grens met Castillië y León liggen de Spaanse Hoogvlakte (Meseta Central) van gem. 600m hoog. Daarnaast wordt de streek deels doorkruist door het gebergte Sierra de Guardarrama met de bekende berg Bola del Mundo en de hoogste berg Peñalara (2430 m). In het gebied La Pedriza ligt de karakteristieke rots El Yelmo (1717m). Verder zijn er verspreid historische plaatsen, archeologische vindplaatsen en natuurgebieden in de streek.

Extremadura wordt nog niet door heel veel toeristen bezocht, waardoor er nog een authentieke sfeer heerst. Ontdek de regio en geniet van het diverse landschap met o.a. bergachtige en bosrijke gebieden, grasland en diverse meren. In een groot deel van de regio kan op veel punten vogels gespot worden. In Merida zijn diverse Romeinse overblijfselen te vinden zoals een amfitheater en 2 aquaducten. Stadsmuren met veel Moorse invloeden vindt u in de plaatsen Cáceres en Badajoz. Bezoek ook Trujillo met o.a. een middeleeuws kasteel. Plasencia is ook de moeite waard met zijn deels Gotische kathedraal en middeleeuwse stadsmuren.

In Castilië-La Mancha kunt u o.a. de historische stad Toledo bezoeken, de hoofdstad van deze regio. Toledo staat samen met de fraaie stad Cuenca op de Werelderfgoedlijst van Unesco. De streek kent een aantal bergmassieven, veel wijngaarden, waaronder in de regio Valdepeñas en 3 nationale parken (Lagunas de Ruidera, Cabaneros en Las Tablas de Daimiel). Tot slot is de streek bekend vanwege het boek De Edelman Don Quichot van La Mancha, waar het beroemde verhaal zich afspeelt. rondreis op maat ES

Fly-drive Spanje rondreis op maat

Wilt u liever een aangepaste autorondreis of fly-drive op maat door Spanje? Hiervoor kunt u terecht bij Flex Travel, Style in Travel, De Jong Intra Vakanties, Tenzing Travel, Riksja Travel, SNP Natuurreizen en Eliza was here. Zij zijn gespecialiseerd in rondreizen op maat. Vraag gerust een offerte aan! U kunt er ook voor kiezen om alleen een vliegticket en een autohuur te boeken. Daarbij kunt u zelf nog losse overnachtingen bijboeken op de locaties waar u dit wilt.

Een offerte kunt u ook vrijblijvend via DTW Tours aanvragen: lees meer...

Misschien ook interessant voor u:

Fly-drive Andalusië
Fly-drive Noord Spanje
Paradores rondreis Spanje
 
footer spanje