DTW Tours: uw onafhankelijke reisadviseur. Kies uw reis en boek direct bij de reisorganisatie van uw keuze.
Logo DTW Tours
Home ⮞ Autorondreis ⮞ Autorondreis Italië ⮞ Autorondreizen ItaliŽ

ITALIË AUTORONDREIZEN


menu autorondreis IT
Autorondreis
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

menu vlucht en auto IT
Vlucht en autohuur
 
 
 
 

Florence - autorondreis door Toscane

Autorondreis Italië - Hoogtepunten van Toscane

Lucca - Siena - Florence

Deze autorondreis is ideaal als eerste kennismaking met Toscane, maar zeker ook een aanrader voor een hernieuwde kennismaking met dit unieke cultuurgoed. U begint de reis in het noorden van Toscane, vervolgens reist u zuidwaarts naar Siena en de rondreis eindigt in Florence. Verblijf in charmante, verzorgde hotels met een prettige ligging.

Reisduur: 8 dagen
Autorondreizen in Italië van Style in Travel
Maatreis mogelijk!
Charmante huisjes in Toscane - autorondreis

Autorondreis Italië - Parels van Toscane

Cerreto Guidi - Poggibonsi - Asciano

Toscane is één van de populairste regio’s voor de vakantieganger naar Italië. De combinatie van oude landhuizen, statige cipressenlanen en olijfgaarden met eeuwenoude cultuursteden als Florence en Siena laten een onuitwisbare indruk achter bij toeristen. De komende week gaat u de hoogtepunten van deze prachtige regio zien. Met deze rondreis beleeft u de hoogtepunten van Toscane in één week!

Reisduur: 8 dagen
Autorondreizen in Italië van Arke
 
Prachtig landschap in Toscane - rondreis met auto

Autorondreis Italië: Toscana verde

Een prikkeling van de zintuigen is deze rondreis door Italië. Deze heerlijke, landelijke reis in klassiek Toscane is voor liefhebbers van natuur, rust en ruimte. Ontdek hier 'het landschap als kunstwerk' en geniet van de geraffineerde cultuur en keuken. Laat u verrassen door de bloemenpracht in het voorjaar of het lijnenspel van de aarde in het najaar. Werkelijk een echte aanrader!

Reisduur: 10 of 13 dagen
Autorondreis in Italië van SNP
Maatreis mogelijk!
Rondreis met auto door Toscane en Umbrië

Autorondreis Italië - Sfeervol Toscane en Umbrië

Autorondreis Italië: Toscane en Umbrië vormen tezamen het hart van Italië en zijn dominant aanwezig in de culturele geschiedenis van dit land. In een prachtig landschap van glooiende heuvels, bedekt met wijngaarden, olijfbomen en zonnebloemen, liggen steden versnipperd, waarin een ontegenzeggelijk rijk en kunstzinnig verleden versteend is geraakt.

Reisduur: 9 dagen
Autorondreizen in Italië van De Jong Intra Vakanties
Maatreis mogelijk!
Uitzicht op Trevi - autorondreis Umbrië

Fly-drive Italië: Het groene hart van Umbrië

Met deze actieve Italië rondreis per auto maakt u op een intensieve manier kennis met het groene Umbrië. Een ideale mix van bekende en onbekende plekjes, van natuur en cultuur. Overdag wandelt u heerlijk door de groene Valnerina en slentert u rond door Gubbio, Spoleto en Assisi. U overnacht in comfortabele bijzondere accommodaties - van stadspaleis tot eeuwenoud klooster. Proef de streekgerechten en de gloedvolle wijnene .... dat wordt ultiem genieten!

Reisduur: 10 dagen
Fly & drives in Italië van SNP
Maatreis mogelijk!
 
footer italie