DTW Tours: uw onafhankelijke reisadviseur. Kies uw reis en boek direct bij de reisorganisatie van uw keuze.
Logo DTW Tours
HomeActieve vakantieWintersportVervoer
menu wintersport
 
 
 
 
 
 
 
 

menu vlucht en auto
Vlucht en autohuur
 
 
 
 

Wintersport - Vervoer

Met de trein of bus op wintersportvakantie

reisorganisaties wintersport vervoer
Comfortabele buspendels naar Oostenrijk

Interbus

Wilt u per luxe touringcar naar uw wintersportvakantie in Oostenrijk? Boek uw busreis dan bij Interbus. Interbus verzorgt comfortabele busreizen (buspendels) naar vele Europese bestemmingen. In de winter pendelt de bus ook naar de geweldige skigebieden in Oostenrijk. U slaapt tijdens de busreis en staat 's morgens op de ski's.

Interbus reist met Keurmerk Touringcarbedrijven waardoor u verzekerd bent van moderne touringcars die optimaal reiscomfort garanderen. De ervaren pendelchauffeurs ontnemen alle zorgen waardoor een vakantie echt onderweg begint.

Reis met NS International naar uw wintersportvakantie

NS International

NS International (voorheen NS Hispeed) is dé hogesnelheidstreinen onderneming van Europa. Bij NS International koopt u treintickets voor alle hogesnelheidsexploitanten van West-Europa: Thalys, ICE International, TGV en Eurostar. Daarnaast exploiteert NS International de InterCity Brussel en InterCity Berlijn en zal op termijn ook op het binnenlandse traject hogesnelheidstrein verkeer mogelijk zijn. Met de trein is het comfortabel, gemakkelijk en snel reizen naar het hart van de belangrijkste Europese steden. De internationale trein is een uitstekend alternatief voor auto of vliegtuig. Geen last van files, parkeerproblemen of lange inchecktijden.

footer algemeen