DTW Tours: uw onafhankelijke reisadviseur. Kies uw reis en boek direct bij de reisorganisatie van uw keuze.
Logo DTW Tours
HomeActieve vakantieFietsvakantieFietsvakantie Spanje ⮞ Fietsvakantie Noord Spanje

FIETSVAKANTIE NOORD SPANJE


menu fietsvakantie ES
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

menu vlucht en auto ES
Vlucht en autohuur
 
 
 
 

menu landinformatie sub ES
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Fietsvakantie door het mooie Noord Spanje

Fietsvakantie Noord Spanje: Fietstocht langs de 'Costa Verde'

De groene noordkust van het Iberisch schiereiland leent zich prima voor een heerlijke fietsvakantie. Over heuvelend of -voor wie wil- licht bergachtig terrein, langs zee en strand, fiets je door het boerenland van Cantabrië en Asturias. Je volgt delen van de pelgrimsroute naar Santiago de Compostela en doet oude pleisterplaatsen als Villaviciosa aan. Aan het einde van je fietstocht wacht de brede boulevard van de kuststad Gijon. Dit arrangement is ook mogelijk met een e-bike. Keuze uit een variant met verblijf in pensionnetjes en een variant met verblijf in landelijk gelegen hotels.

Reisduur: 8 dagen / Zwaarte: ◆ ◆ ◆ ◇ ◇
Fietsreizen in Spanje van SNP
Individuele fietsreis
E-bike mogelijk
Maatreis mogelijk
Fietsvakantie door de streek La Rioja

Fietsvakantie Noord Spanje: Rioja

De streek La Rioja streelt de tong én het oog. Fiets door golvende wijngaarden, langs bodegas en monumentale kastelen. Het is ontspannen fietsen langs de meanderende Ebro tegen het decor van de pelgrimsroute naar Santiago de Compostela. Een bezoek aan een wijnhuis met een proeverij is inbegrepen. Bezoek de mysterieuze kapellen en kloosters in de bergen van de Sierra de la Demanda. Verblijf bij een wijnboer in een herenhuis, in een barok klooster, in historisch Ezcaray en in een prima stadshotel in Bilbao, waar je een bezoek aan het prachtige Guggenheim museum brengt en kennis maakt met de gastronomie van het Baskenland, tijdens een pintxos-tour.

Reisduur: 9 dagen / Zwaarte: ◆ ◆ ◇ ◇ ◇
Fietsreizen in Spanje van SNP
Individuele fietsreis
Maatreis mogelijk

Prachtige fietsvakanties in Noord Spanje

Maak kennis met het groene Noord Spanje tijdens een mooie fietsreis. Tijdens uw fietsvakantie in Noord Spanje kunt u goed kennis maken met het prachtige landschap in dit gedeelte van Spanje. U komt er al snel achter waarom Noord Spanje ook wel "Het groene Spanje" wordt genoemd....Hieronder vallen Galicië, Asturië, Cantabrië en het Baskenland.Ook de kuststrook is zeker de moeite waard om te bezoeken.

Bekijk hier de mogelijkheden voor een Noord Spanje fietsvakantie van verschillende reisorganisaties!
footer spanje