DTW Tours: uw onafhankelijke reisadviseur. Kies uw reis en boek direct bij de reisorganisatie van uw keuze.
Logo DTW Tours
Home ⮞ Autorondreis ⮞ Autorondreis Italië ⮞ Autorondreis Toscane

AUTORONDREIS IN TOSCANE


menu autorondreis IT
Autorondreis
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

menu vlucht en auto IT
Vlucht en autohuur
 
 
 
 

Toscane rondreis met eigen auto

Tijdens uw autorondreis Toscane kunt u op een ontspannen manier kennismaken van deze zeer geliefde en populaire streek in Italië. Geniet van het fraai, glooiend tot heuvelachtige landschap met wijngaarden, olijfboomgaarden en karakteristieke cipressenlanen. Heerlijk rijden over witte landweggetjes die u naar de kleine dorpjes leiden.
rondreis_auto op maat IT

Rondreis ItaliŽ op maat

Wilt u liever een rondreis op maat? Hiervoor kunt u terecht bij Style in Travel, De Jong Intra Vakanties en SNP Natuurreizen. Zij zijn gespecialiseerd in rondreizen op maat. Vraag gerust een offerte aan!

Een offerte kunt u ook vrijblijvend via DTW Tours aanvragen: lees meer...

Ook mogelijk in Toscane: fly-drives Toscane. Tijdens de autorondreizen kunt u de rondreis met uw eigen auto doen. Uiteraard is het ook mogelijk om een vliegticket Pisa of Florence en autohuur bij te boeken.
Florence - autorondreis door Toscane

8-Daagse Autorondreis Toscane: Hoogtepunten van Toscane

Lucca - Siena - Florence

Deze autorondreis is ideaal als eerste kennismaking met Toscane, maar zeker ook een aanrader voor een hernieuwde kennismaking met dit unieke cultuurgoed. U begint de reis in het noorden van Toscane, vervolgens reist u zuidwaarts naar Siena en de rondreis eindigt in Florence. Verblijf in charmante, verzorgde hotels met een prettige ligging.
Autorondreizen in Italië van Style in Travel
Maatreis mogelijk!
Toscane - Rondreis door het prachtige landschap

8-Daagse Autorondreis Toscane, culturele hoogtepunten

Lucca - Radda in Chianti - Pienza

Toscane ademt cultuur en historie. Niet alleen bewaard gebleven in die prachtige middeleeuwse stadjes en dorpjes, ook in de architectuur van het landschap dat uniek is in Europa. Vanuit drie landelijke gelegen accommodaties verkent u de pracht en praal, de kunst en cultuur van de streek Toscane. Dompel u zelf onder in de hectiek van Lucca, Siena en Florence en geniet 's avonds van de rust en stilte bij uw verblijf.
Autorondreizen in Italië van SNP
Maatreis mogelijk!
Rondreis met auto door Toscane en Umbrië

8-Daagse Autorondreis Ontdek Toscane en Umbrië

Montecatini Terme - Assisi

Autorondreis Italië: Toscane en Umbrië vormen tezamen het hart van Italië en zijn dominant aanwezig in de culturele geschiedenis van dit land. In een prachtig landschap van glooiende heuvels, bedekt met wijngaarden, olijfbomen en zonnebloemen, liggen steden versnipperd, waarin een ontegenzeggelijk rijk en kunstzinnig verleden versteend is geraakt.
Autorondreizen in Italië van De Jong Intra Vakanties
Maatreis mogelijk!
Charmante huisjes in Toscane - autorondreis

8-Daagse Autorondreis Parels van Toscane

Cerreto Guidi - Poggibonsi - Asciano

Toscane is één van de populairste regio’s voor de vakantieganger naar Italië. De combinatie van oude landhuizen, statige cipressenlanen en olijfgaarden met eeuwenoude cultuursteden als Florence en Siena laten een onuitwisbare indruk achter bij toeristen. De komende week gaat u de hoogtepunten van deze prachtige regio zien. Met deze rondreis beleeft u de hoogtepunten van Toscane in één week!
Autorondreizen in Italië van Arke
 
 
 
footer italie