DTW Tours: uw onafhankelijke reisadviseur. Kies uw reis en boek direct bij de reisorganisatie van uw keuze.
Logo DTW Tours
HomeFietsvakantieFietsvakantie Frankrijk ⮞ Reisorganisaties

FIETSVAKANTIE FRANKRIJK
- REISORGANISATIES


menu fietsvakantie FR
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

menu vlucht en auto
Vlucht en autohuur
 
 
 
 

Reisorganisaties voor een mooie fietsreis in Frankrijk

Waar kunt u een fietsvakantie naar Fankrijk boeken?

reisorganisaties fietsvakantie FR
SNP - Frankrijk Fietsvakantie

SNP Natuurreizen

SNP biedt u een breed aanbod fietsvakanties binnen en buiten Europa. Peddelt u graag door de Provence of beklimt u liever de Alpentoppen? Aan u de keus, aan SNP de organisatie van zaken zoals een huurfiets, bagagetransport en fietsvriendelijke accommodaties. Kijk verder voor de individuele fietsvakanties, groepsreizen, fietshotels, citycycling en fietsexpedities. Nu ook de mogelijkheid om op verschillende bestemmingen een e-bike te huren.

In Frankrijk biedt SNP een groot aantal prachtige fietsreizen aan. Bekijk het aanbod in Frankrijk en boek vandaag nog een heerlijke fietsvakantie. Vliegticket en autohuur zijn niet standaard inbegrepen, wel gemakkelijk bij te boeken.

Sawadee - Frankrijk Fietsvakantie (groepsreizen)

Sawadee

Al sinds 1983 specialiseert Sawadee zich in actieve en avontuurlijke groepsreizen waarbij genieten en beleven voorop staan. Reizen met Sawadee betekent reizen met veel individuele vrijheid in kleine groepen met deskundige reisbegeleiding langs bijzondere en uitgebalanceerde routes. Tijdens de reizen wordt verder gegaan dan alleen de bekende hoogtepunten, juist de minder ontdekte gebieden zijn vaak het meest interessant. Er wordt gereisd met bezieling en respect voor natuur, milieu en de lokale bevolking met haar gebruiken.

Bekijk nu alle (groeps) fietsreizen in Frankrijk van Sawadee.

TUI - Frankrijk Fietsvakantie

TUI

Ontdek Europa met een voordelige TUI fietsvakantie. Laat u verrassen door de mooiste routes door stad en natuur. Alle fietsreizen zijn volledig verzorgd. Het enige dat u nog hoeft te doen is genieten van de mooie fietstochten en prettige hotels. De fietsvakanties zijn geschikt voor recreatieve fietsers en variëren in zwaarte.

In Frankrijk heeft TUI een aantal mooie fietsreizen, zoals de fietsreizen Médoc en Loire & Cher.

Aktiva Tours - Frankrijk Fietsvakantie

Aktiva Tours

Aktiva Tours behoort tot de grootste Nederlandse aanbieders van fiets- en wandelreizen. Er worden zowel groepsreizen als individuele reizen aangeboden. Bij de individuele reizen biedt Aktiva Tours tevens familiereizen aan en binnen de groepsreizen zijn er veel specifieke singlereizen.

Ga snel naar de website en kies een mooie fietsreis uit!

Fiets-Fun - Frankrijk Fietsvakantie

Fiets-Fun

Fiets-Fun organiseert licht actieve en individuele fietsvakanties voor jong en oud. De bestemmingen van Fiets-Fun zijn Nederland, Denemarken, Duitsland/Zwitserland, Spanje, Frankrijk, Italië, Suriname en Indonesië. U kunt kiezen uit verchillende thema's, te weten "Fietsen & Kamperen" (ideaal om samen met uw kinderen te maken!), "Fietsen & Huisjes", "Fietsen & Hotels" en "Werelds fietsen". Het huren van een e-bike is op veel bestemmingen mogelijk.

Het fietsarrangement in Frankrijk is in de Ardèche, waar u overnacht in een comfortabele bungalow op een prachtige domaine.

Baja Bikes - Frankrijk Fietstours

Baja Bikes

Bij Baja Bikes boekt u de leukste fietstours en wandeltours met gids. Op dit moment kunt u deze leuke tours boeken in meer dan 30 landen. Erg leuk als u wel wilt fietsen of wandelen tijdens uw vakantie, maar niet een hele week lang. De gidsen vertellen u alles over de gekozen stad, u ontdekt de hoogtepunten en u ervaart hoe het echte leven in de stad is. De tours met gids van Baja Bikes zijn informatief, ontspannen, in een rustig tempo, lekker op de fiets of lopend en bijna overal met Nederlandse gids!

Neem een kijkje op de website van Baja Bikes.
footer algemeen