DTW Tours: uw onafhankelijke reisadviseur. Kies uw reis en boek direct bij de reisorganisatie van uw keuze.
Logo DTW Tours
HomeFly driveSpanjeParadores rondreis
menu fly drive ES
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Zoek op reisduur:
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Zoek op regio:
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

menu vlucht en auto ES
Vlucht en autohuur
 
 
 
 

menu landinformatie sub ES
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Paradores rondreis Spanje

Langs de paradores van Spanje

Tijdens uw rondreis langs de prachtige paradores in Spanje verblijft u in prachtige, sfeervolle luxe parador hotels.

Wat zijn Paradores?

Paradores zijn luxueuse (staats)hotels welke vaak gevestigd zijn in een historisch gebouw, zoals een oud klooster, kasteel, paleis of landhuis. De gebouwen zijn gerestaureerd en omgebouwd tot een comfortabel hotel, zonder hun authentieke karakteristieken te hebben verloren. De paradores zijn vaak gelegen op een unieke locatie, verspreid door heel Spanje.

Wilt u in verschillende paradores overnachten? Boek dan een fly drive paradores rondreis in Spanje. Zo kunt u het turbulente verleden, het verspreid historisch erfgoed en de rijke folklore van Spanje goed leren kennen. De locaties van de paradores zijn heel divers, zoals aan de rand van of zelfs in natuurreservaten, in het centrum van historische steden, in bergachtige gebieden of in een heerlijke kustplaats. Met een verblijf in een parador kunt u genieten van de traditionele keuken. De koks laten u genieten van de typische gerechten van de streek, gebaseerd op gerechten uit de vroege geschiedenis van Spanje. Soorgelijke reizen in Portugal: Pousada rondreizen.
rondreis op maat ES

Fly en drive Spanje rondreis op maat

Wilt u liever een aangepaste autorondreis of fly-drive op maat door Spanje? Hiervoor kunt u terecht bij Flex Travel, VakantieXperts, Spanje online en SNP Natuurreizen. Zij zijn gespecialiseerd in rondreizen op maat. Vraag gerust een offerte aan! U kunt er ook voor kiezen om alleen een vliegticket en een autohuur te boeken. Daarbij kunt u zelf nog losse overnachtingen bijboeken op de locaties waar u dit wilt.

social media
 

Geselecteerde paradores rondreizen in Spanje:

Prachtige paradores fly-drive Andalusië

8-daagse Paradores rondreis Andalusië

Málaga - Granada - Úbeda - Córdoba - Carmona - Ronda

Tijdens deze paradores fly&drive Zuid Spanje komt u langs de hoogtepunten van Andalusië. U brengt een bezoek aan o.a. Granada en Córdoba. De reis eindigt in het schilderachtige Ronda. Zeer geschikt ook voor een huwelijksreis!
Fly&drives in Spanje van Flex Travel
Andalusië
Maatreis mogelijk!
Meer informatie
Paradores rondreis door Spanje

8-daagse Rondreis paradores Spanje

Madrid - Avila - Salamanca - Plasencia - Trujilo - Oropesa - Madrid

Een paradores rondreis door Spanje met een gevarieerd aanbod. Via de Werelderfgoedsteden Salamanca en Avila rijd je door de groene sierra's en golvende, rotsachtige heuvels van Extremadura. In dit gebied, ideaal voor natuurliefhebbers en voor hen die zonder hordes toeristen het oude Spanje willen ontdekken, vindt u, behalve natuurparken, ook tal van ruïnes van oude nederzettingen, maar ook goed geconserveerde middeleeuwse stadjes als Trujilo en Cáceres.
Fly & drives in Spanje van VakantieXperts
Madrid
Castilië y León
Extremadura
Castilië la Mancha
Maatreis mogelijk!
Combinatie reis Pousadas en Paradores - Portugal en Spanje

15-daagse Pousada/Paradores rondreis Spanje & Portugal


Guimarães - Amares - Valenca - Pontevedra - Santiago de Compostela - Vilalba - Ourense - Bragança - Alijó - Porto

Deze rondreis combineert u Spanje én Portugal. Natuurparken, woeste kusten, zee en strand en steden als Porto en Santiago de Compostela. De Portugese Minho en het Spaanse Galicië, zijn door de taal en cultuur sterk met elkaar verbonden. Overnachting in prachtige pousadas en paradores.
Fly & drives in Portugal van Flex Travel
Noord Portugal
Noord Spanje
Maatreis mogelijk!
Meer informatie
social media
 
footer spanje