DTW Tours: uw onafhankelijke reisadviseur. Kies uw reis en boek direct bij de reisorganisatie van uw keuze.
Logo DTW Tours
HomeFly driveSpanjeMidden Spanje
menu fly drive ES
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Zoek op reisduur:
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Zoek op regio:
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

menu vlucht en auto ES
Vlucht en autohuur
 
 
 
 

menu landinformatie sub ES
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Prachte fly&drives in Spanje

Fly drive vakantie in Midden Spanje

Midden Spanje fly en drive

Een fly drive door Midden Spanje is een ideale mix van culturele steden en prachtige natuur. Begin uw rondreis Midden Spanje in Madrid en bezoek diverse bezienswaardigheden, waaronder het Prado museum, het Palacio Reales (koninklijk paleis) en de pleinen Puerta del Sol en Plaza Mayor.

Madrid, Extremadura en Castilië-La Mancha

Behalve Madrid heeft de streek Madrid nog meer te bieden. In het noordwesten bij de grens met Castillië y León liggen de Spaanse Hoogvlakte (Meseta Central) van gem. 600m hoog. Daarnaast wordt de streek deels doorkruist door het gebergte Sierra de Guardarrama met de bekende berg Bola del Mundo en de hoogste berg Peñalara (2430 m). In het gebied La Pedriza ligt de karakteristieke rots El Yelmo (1717m). Verder zijn er verspreid historische plaatsen, archeologische vindplaatsen en natuurgebieden in de streek.

Extremadura wordt nog niet door heel veel toeristen bezocht, waardoor er nog een authentieke sfeer heerst. Ontdek de regio en geniet van het diverse landschap met o.a. bergachtige en bosrijke gebieden, grasland en diverse meren. In een groot deel van de regio kan op veel punten vogels gespot worden. In Merida zijn diverse Romeinse overblijfselen te vinden zoals een amfitheater en 2 aquaducten. Stadsmuren met veel Moorse invloeden vindt u in de plaatsen Cáceres en Badajoz. Bezoek ook Trujillo met o.a. een middeleeuws kasteel. Plasencia is ook de moeite waard met zijn deels Gotische kathedraal en middeleeuwse stadsmuren.

In Castilië-La Mancha kunt u o.a. de historische stad Toledo bezoeken, de hoofdstad van deze regio. Toledo staat samen met de fraaie stad Cuenca op de Werelderfgoedlijst van Unesco. De streek kent een aantal bergmassieven, veel wijngaarden, waaronder in de regio Valdepeñas en 3 nationale parken (Lagunas de Ruidera, Cabaneros en Las Tablas de Daimiel). Tot slot is de streek bekend vanwege het boek De Edelman Don Quichot van La Mancha, waar het beroemde verhaal zich afspeelt.
rondreis op maat ES

Fly en drive Spanje rondreis op maat

Wilt u liever een aangepaste autorondreis of fly-drive op maat door Spanje? Hiervoor kunt u terecht bij Flex Travel, VakantieXperts, Spanje online en SNP Natuurreizen. Zij zijn gespecialiseerd in rondreizen op maat. Vraag gerust een offerte aan! U kunt er ook voor kiezen om alleen een vliegticket en een autohuur te boeken. Daarbij kunt u zelf nog losse overnachtingen bijboeken op de locaties waar u dit wilt.

Nieuwsgierig geworden naar de mogelijkheden voor een prachtige rondreis in Midden Spanje? Kijk dan snel verder en boek snel uw Midden Spanje fly-drive!

social media
 

Geselecteerde fly drives en rondreizen in Midden Spanje:

Fly & drive - Spanje - Midden Spanje - 08 dagen
Rondreis Castilië y León en Extremadura

8-Daagse Fly-drive Midden Spanje: Land van Koningen en Conquistadores

Collado Hermoso - Toledo - Trujillo

Ontdek op deze rondreis met huurauto de binnenlanden van Spanje met de koningssteden Segovia, Toledo en Avilla. Wandel door vogelrijke canyons en door de Dehesa, het 'Afrikaanse' aandoende steppelandschap van steeneiken en kurkeiken. Of dwaal door de straten en stegen van de geboorteplaatsen van Pizarro en andere conquistadores. U overnacht in twee comfortabele landhuizen en een stadshotel.
Rondreizen in Spanje van SNP
Castilië y León
Extremadura
Maatreis mogelijk!
Fly & drive - Spanje - Midden Spanje - 08 dagen
Prachtige fly-drive Midden Spanje

8-Daagse Fly drive Cultuur en Natuur Midden Spanje

Toledo - Trujillo - Candelario - Segovia

Een bijzondere en interessante rondreis! Midden Spanje is rijk aan cultuur en natuur en hier vindt u een aantal van de mooiste en meest indrukwekkende steden van Spanje. U verblijft in kleinschalige accommodaties, die de sfeer van de streek uitstralen.
Fly & drives in Spanje van Flex Travel
Castilië la Mancha
Extremadura
Castilië y León
Maatreis mogelijk!
Fly & drive - Spanje - Midden Spanje - 08 dagen
Paradores rondreis door Spanje

8-Daagse Rondreis paradores Spanje

Madrid - Avila - Salamanca - Plasencia - Trujilo - Oropesa - Madrid

Een paradores rondreis door Spanje met een gevarieerd aanbod. Via de Werelderfgoedsteden Salamanca en Avila rijd je door de groene sierra's en golvende, rotsachtige heuvels van Extremadura. In dit gebied, ideaal voor natuurliefhebbers en voor hen die zonder hordes toeristen het oude Spanje willen ontdekken, vindt u, behalve natuurparken, ook tal van ruïnes van oude nederzettingen, maar ook goed geconserveerde middeleeuwse stadjes als Trujilo en Cáceres.
Fly & drives in Spanje van VakantieXperts
Madrid
Castilië y León
Extremadura
Castilië la Mancha
Maatreis mogelijk!
Fly & drive - Spanje - Midden Spanje - Noord Spanje - 08 dagen
Mooie fly-drive Midden en Noord Spanje

8-Daagse Fly&drive Fascinerend Spanje

Madrid - Salamanca - León - Burgos - Bilbao - Laguardia - Segovia

Interessante fly&drive door Midden en Noord Spanje met boordevol cultuur en natuur. U maakt kennis met een aantal van de mooiste steden van Spanje. Indrukwekkend zijn de fraaie natuur en de ongekende variëteit aan historisch erfgoed. Verleng uw reis of pas de rondreis naar wens aan!
Fly & drives in Spanje van Flex Travel
Madrid
Castilië y León
Baskenland
Maatreis mogelijk!
Fly & drive - Spanje - Midden Spanje - 08 dagen
Fly & drive door het midden van Spanje

8-Daagse Fly drive Hart van Spanje

Aranjuez - Salamanca - Pinto

Fly-drive rondreis Midden Spanje met een boeiende kennismaking met vele aspecten in het hart van Spanje. Proef de sfeer en het verleden in de steden (Madrid, Salamanca, Córdoba, Granada en Toledo) en geniet van de prachtige natuur van o.a. Castilië la Mancha. Het gebied herbergt vele kastelen en talrijke historische steden. De gezellige universiteitsstad Salamanca. Het oude centrum van Toledo. Het immense El Escorial van koning Filips II. De robuuste stadsmuren van Ávila. En niet te vergeten het cultuurrijke Madrid met het wereldberoemde Prado en het koninklijk paleis.Gaat u deze schatten in het hart van Spanje ontdekken?
Fly & drives in Spanje van Kras
Castilië la Mancha
Castilië y León
Madrid
Fly & drive - Spanje - Midden Spanje - 08 dagen
Fantastische fly-drive door Extremadura

8-Daagse Fly-drive Puur en Stijlvol Spanje

Las Mestas - San Martín de Trevejo - Garrovillas de Alconétar - Alcántara - Llerena - Torrejón el Rubio - Hervas

Ontdek een prachtig stukje Spanje met deze bijzonder fly&drive Spanje! Maak kennis met o.a. Las Mestas, San Martín de Trevejo, de ruige streek Extremadura en Alcántara. U verblijft tijdens deze rondreis Spanje in 4* hospederias met charme en karakter.
Fly & drives in Spanje van Kras
Extremadura
Fly & drive - Spanje - Midden Spanje - Zuid Spanje - 11 dagen
Fly-drive Zuid en Midden Spanje

11-Daagse Fly-drive Historisch Spanje

Madrid - Salamanca - Extremadura - Sevilla - Granada - Aranjue

Deze fantastische en héél afwisselende fly-drive Spanje is de ideale mix van bruisende steden en ongerepte natuur. Wissel prachtige steden als Madrid, Salamanca, Sevilla, Córdoba en Toledo af met karakteristieke middeleeuwse dorpen en afwisselende landschappen. Denk aan het ruige Extremadura en het Castilië la Mancha van Don Quichot. Stoere forten, stadsmuren en paleizen… de Romeinse en Moorse overheersing hebben in de loop der eeuwen indrukwekkende bouwwerken nagelaten. Ze krijgen tijdens deze fly-drive naar het historische Spanje uw welverdiende aandacht.
Fly & drives in Spanje van Kras
Madrid
Castilië y León
Extremadura
Castilië la Mancha
Andalusië
Fly & drive - Spanje - Midden Spanje - Noord Spanje - 12 dagen
Prachtige fly-drive Midden en Noord Spanje

12-Daagse Fly drive Fascinerend Spanje

Madrid - Salamanca - León - Burgos - Bilbao - Laguardia - Segovia

Interessante fly&drive Spanje met boordevol cultuur en natuur. U maakt met deze autorondreis kennis met een aantal van de mooiste steden van Spanje. Indrukwekkend zijn de fraaie natuur en de ongekende variëteit aan historisch erfgoed. Verleng uw reis of pas de rondreis naar wens aan!
Fly & drives in Spanje van Flex Travel
Madrid
Castilië y León
Baskenland
Maatreis mogelijk!
Fly & drive - Spanje - Midden Spanje - Noord Spanje - 15 dagen
Interessante fly and drive boordevol cultuur en natuur

15-Daagse Fly&drive Fascinerend Spanje

Madrid - Salamanca - León - Burgos - Bilbao - Laguardia - Segovia

Interessante fly&drive door Noord en Midden Spanje boordevol cultuur en natuur. U maakt kennis met een aantal van de mooiste steden van Spanje. Indrukwekkend zijn de fraaie natuur en de ongekende variëteit aan historisch erfgoed. Verleng uw reis of pas de rondreis naar wens aan!
Fly & drives in Spanje van Flex Travel
Madrid
Castilië y León
Baskenland
Maatreis mogelijk!
social media
 
footer spanje