DTW Tours: uw onafhankelijke reisadviseur. Kies uw reis en boek direct bij de reisorganisatie van uw keuze.
Logo DTW Tours
Boek uw fly and drive bij een Portugal specialist! Ook maatreizen.
HomeFly drivePortugalNoord Portugal
menu fly drive PT
 
 
 
 
 
 
 
Zoek op reisduur:
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Zoek op regio:
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

menu vlucht en auto PT
Vlucht en autohuur
 
 
 
 

menu landinformatie sub PT
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Boek voordelig uw fly and drive Portugal via Kras!
Meer informatie over Noord Portugal

Fly drive vakantie in Noord Portugal en Porto

Noord Portugal fly en drive

Maak een fly drive door Noord Portugal en ontdek het prachtige groene landschap en de historische steden tijdens uw rondreis per auto. Noord Portugal is een zeer geschikte regio voor natuurliefhebbers, wandelaars en voor degene die op zoek is naar rust. Een bezoek aan Porto mag natuurlijk zeker niet ontbreken tijdens uw reis! Plan dit aan het begin of einde van uw fly-drive reis.

Het noorden van Portugal is een groen en bergachtig gebied met steile hellingen begroeid met bladrijke vegetatie, met rivieren en natuurparken. Tussen hoge bergketens en betoverende groene vlaktes kronkelt de Douro, de invloedrijke rivier van Noord Portugal. De Douro betekent "gouden rivier". Langs de rivier de Douro zijn veel wijngaarden, waar de druiven groeien voor de typisch Portugese drank: Port. Als u op zoek bent naar de prachtige natuur, dan moet u beslist een bezoek brengen aan het natuurpark "Peneda de Gerês". De gevarieerde en uitbundige flora en fauna zullen u een aantal onvergetelijke momenten bezorgen, waarin u heel dichtbij de natuur bent.
rondreis op maat PT

Fly en drive Portugal rondreis op maat

Wilt u liever een aangepaste autorondreis of fly-drive op maat door Portugal? Hiervoor kunt u terecht bij Flex Travel, VakantieXperts (Azoren reizen en Madeira reizen) en Portugal online. Zij zijn gespecialiseerd in rondreizen op maat. Vraag gerust een offerte aan! U kunt er ook voor kiezen om alleen een vliegticket en een autohuur te boeken. Daarbij kunt u zelf nog losse overnachtingen bijboeken op de locaties waar u dit wilt.

social media
 

Geselecteerde fly drives en rondreizen in Noord Portugal:

Fraaie en afwisselende autorondreis door Portugal

8-Daagse Fly drive Authentiek Portugal

Vila Nova de Gaia (Porto) - Mealhada - Fátima - Lissabon

Fraaie en afwisselende fly & drive door Portugal inclusief vliegreis door het mooie Portugese land. Ontdek op eigen gelegenheid o.a. Lissabon, Porto, Coimbra, Fátima en tal van andere plaatsjes aan de kust en in het achterland. Deze rondreis door Portugal is ook te boeken inclusief 4 nachten verlenging in Ericeira aan de Costa Lisboa.
Fly & drives in Portugal van Kras
Noord Portugal
Centraal Portugal
Midden Portugal
Fly drive van Porto naar Lissabon

8- of 10-Daagse Fly drive Klassieke rondreis

Guimarães - Viana do Castelo - Anadia - Caldas da Rainha - Sintra

Ontdek het klassieke Portugal met een fly drive van Porto naar Lissabon. U heeft voldoende tijd de belangrijkste plaatsen en bezienswaardigheden te bezoeken. Bezoek steden als Coimbra en waan u in de middeleeuwen in Óbidos. Pas indien gewenst uw rondreis naar wens aan.
Fly & drives in Portugal van Flex Travel
Noord Portugal
Centraal Portugal
Midden Portugal
Maatreis mogelijk!
Bragança - Noord Portugal fly-drive

8-Daagse Fly drive Noord Portugal: Het land achter de bergen

Guimarães - Chaves - Bragança - Pinhão - Esposende

Deze prachtige Portugal fly-drive voert door een van de minst bekende gebieden van Noord Portugal. Uw eerste stop is Guimarães, het culturele centrum van het noorden. Via Pedras Salgadas (zoute stenen) arriveert u in Chaves, beroemd om haar historisch verleden en de heerlijk gerookte ham. Hier begint uw reis door het landelijke en ongerepte gebied van Trás-os-Montes (het land achter de bergen). Het landschap tussen Chaves en Bragança is een uiterst spectaculaire afwisseling van bergen, stuwmeren en verspreid liggende dorpjes. Bragança heeft een rijk verleden en de imposante citadel uit 1130 beheerst het stadsbeeld. Net buiten de stad ligt het nationale park Montesinho. Hierna reist u opnieuw door een prachtig bergachtig gebied en dwars door de wijndomeinen van de Douro. Uw hotel ligt in de heuvels van de portwijnstreek Alto Douro. Via de zuidoever van de Douro rivier rijdt u richting Regua en vervolgens naar het badplaatsje Esposende waar uw rondreis eindigt.
Fly & drives in Portugal van Girassol Vakanties
Noord Portugal
Maatreis mogelijk!
Rondreis Noord Portugal - Fly&drive

8-Daagse Fly drive Noord Portugal: Natuur & Traditie

Celorico de Basto - Chaves - Viana do Castelo

Tijdens deze fly drive in Noord Portugal brengt u een bezoek aan 3 natuurparken en u maakt kennis met diverse karakteristieke steden, zoals o.a. Braga, Guimarães en Viana do Castelo. Bij aankomst in elke accommodatie wordt u verwelkomt met een huisgemaakte lekkernij.
Fly & drives in Portugal van Flex Travel
Noord Portugal
Maatreis mogelijk!
Rondreis fly-drive Portugal

10-Daagse Fly-drive Ontdek Portugal

Quarteira - Évora - Coimbra - Porto - Fátima - Lissabon - Quarteira

Tijdens deze mooie autorondreis door het prachtige Portugal ontdekt u prachtige streken en volop historische steden en nog lieflijke Portugese plaatsjes met een trotse en rijke geschiedenis. Uw autorondreis start vanaf de mooie groene kust Algarve en brengt u in noordelijke richting tot aan Porto. De natuur onderweg is overweldigend. Hier komt u in contact met zowel de gastvrijheid van de lokale bevolking als de geschiedenis!
Fly & drives in Portugal van De Jong Intra Vakanties
Algarve
Alentejo
Centraal Portugal
Noord Portugal
Midden Portugal
Pousada rondreis Noord Portugal - Fly and drive

8-Daagse Pousada rondreis Noord Portugal: Minho

Viana do Castelo - Amares - Guimarães

Pousada rondreis door het groene Noord Portugal, de Minho. U bent te gast in karakteristieke pousadas, waar u overnacht in stijlvolle comfortabele kamers. U reist langs de stranden van de Atlantische kust, de citadellen van de Minho-vallei, de ruige granietbergen van de Peneda en Gêres, ongetwijfeld de mooiste wandelgebieden van het land, en naar de historische steden Braga en Guimarães.
Fly & drives in Portugal van SNP
Noord Portugal
Maatreis mogelijk!
Port proeven tijdens uw vakantie Noord Portugal

8-daagse Wijn- en wandelvakantie Noord Portugal

Vale de Mendiz/Pinhão

Een speciale wijn- en wandelvakantie in het noorden van Portugal (Douro gebied). Een gevarieërde reis met o.a. wandelen, een boottocht, port proeven en een treinreis. Uiteraard wordt uw dag afgesloten met een diner en elke avond een ander wijnarrangement.
Fly & drives in Portugal van Flex Travel
Noord Portugal
Maatreis mogelijk!
Mooie rondreis door Noord Portugal - Fly and drive

8-daagse Fly drive Noord Portugal: Wijnroute

Porto - Póvoa de Lanhoso - Vila Real - Ponte de Lima - Porto

Deze autorondreis neemt u mee naar twee wijngebieden in Noord Portugal; het Dourogebied en de Vinho Verde. U rijdt door prachtige landschappen en overnacht in Solares (typisch Portugese landhuizen). Om de reis mooi af te sluiten eindigt u met een overnachting in de historische stad Porto.
Fly & drives in Portugal van Flex Travel
Noord Portugal
Maatreis mogelijk!
Wandelreis Portugal met huurauto

9-Daagse Wandelrondreis Portugal: Van Zuid naar Noord

Aldeias de Serra - Crato - Covilha - Mesão Frio of Pinhão

Tijdens deze wandelrondreis met (huur)auto van Zuid naar Noord door Portugal overnacht u in karakteristieke pousada's en hotel. Het is vooral de ligging die een verblijf in een pousada zo bijzonder maakt. U reist, langs een aantal historische steden, van de kurkeiken van de Alentejo en het granietmassief van de Serra da Estrela naar de wijnhellingen van de Douro.
Fly & drives in Portugal van SNP
Alentejo
Midden Portugal
Centraal Portugal
Noord Portugal
Maatreis mogelijk!
Fraaie en afwisselende autorondreis door Portugal

12-Daagse Fly drive Authentiek Portugal & Costa Lisboa

Vila Nova de Gaia (Porto) - Mealhada - Fátima - Lissabon - Ericeira

Fraaie en afwisselende autorondreis Portugal inclusief vliegreis door het mooie Portugese land. Ontdek op eigen gelegenheid o.a. Lissabon, Porto, Coimbra, Fátima en tal van andere plaatsjes aan de kust en in het achterland. Deze rondreis door Portugal is inclusief 4 nachten verlenging in Ericeira aan de Costa Lisboa.
Fly & drives in Portugal van Kras
Noord Portugal
Centraal Portugal
Midden Portugal
Rondreis langs de Douro in Noord Portugal

12-Daagse Fly-drive Noord Portugal: Douro Rondreis

Santa Cruz do Douro - Alijo - Vila Nova de Foz Côa - Peso da Regua - Castelo de Paiva

Prachtige fly en drive door de Douro vallei in Noord Portugal, een werkelijk schitterende regio met adembenemende uitzichten. De regio is vooral bekend door de Port en is opgenomen op de Werelderfgoedlijst van UNESCO. Je komt rustige stadjes en dorpjes, wijngaarden en kastelen tegen. Genoeg redenen om deze regio te bezoeken!
Fly & drives in Portugal van Flex Travel
Noord Portugal
Maatreis mogelijk!
Fly drive door heel Portugal

15-Daagse Fly drive Portugal: De Koningsroute

Silves - Évora - Castelo de Vide - Guarda - Lamego - Braga - Óbidos - Lissabon - Lagos

Zeer volledige autorondreis langs de hoogtepunten van Portugal. Vanuit de Algarve reist u noordwaarts langs hoogtepunten als Évora, het Douro-gebied en Lamego om vervolgens vanaf Braga weer zuidelijk te trekken langs steden als Porto, Óbidos en Lissabon. U overnacht in goede middenklasse hotels.
Fly & drives in Portugal van Kras
Algarve
Alentejo
Centraal Portugal
Noord Portugal
Midden Portugal
Individuele fly&drive rondreis Portugal

15-Daagse Fly drive Portugal Totaal

Lissabon - Fátima - Porto - Braga - Mangualde - Castelo Branco - Évora - Setúbal

Prachtige fly & drive door Portugal met o.a. Lissabon, Fátima, Coimbra, Porto, Braga, Mangualde, Castelo Branco, Evora en Setúbal. Tijdens uw rondreis ontdekt u talloze prachtige Portugese steden, dorpen en landschappen. Deze Portugal rondreis is zeker een aanrader!
Fly & drives in Portugal van Kras
Midden Portugal
Centraal Portugal
Noord Portugal
Alentejo
Pousadarondreis Midden Portugal

8-Daagse Fly drive Noord Portugal (Pousadas)

Guimarães - Viana do Castelo - Amares - Viseu

Pousada rondreis Portugal: Start in Guimarães ("Wieg der Natie"), wandel door de smalle straatjes en langs oude huizen. De volgende overnachtingen zijn in Pousada Monte de Santa Luzia, hoog gelegen op een heuvelrug met een prachtig uitzicht op de oceaan en Viana do Castelo. Vervolgens gaat de route naar Amares. Rij via Ponte de Lima, een van de mooiste plaatsen van de Minho provincie. Uw Pousada in Amares ligt vlakbij het Nationale Park Peneda-Gerês. Bezoek Caldas do Gerês, een in de 19e eeuw tot bloei gekomen kuuroord met in de hoofdstraat een rij prachtige Victoriaanse huizen, die herinneren aan de oude glorie. Tijdens de laatste twee dagen in Viseu logeert u in een prachtige Pousada, gevestigd in het voormalige 18e eeuwse São Teotónio ziekenhuis. Geniet er van het uitzicht, wandel door de 15e eeuwse toegangspoort naar het historische centrum van Viseu met de imposante kathedraal en het beroemde Museum Grão Vasco.
Fly & drives in Portugal van Girassol Vakanties
Noord Portugal
Centraal Portugal
Maatreis mogelijk!
Pousada rondreis Portugal - Fly&drive

15-Daagse Portugal Pousada rondreis

Lissabon - Ourém/Fátima - Murtosa/Torreira - Guimarães - Manteigas - Marvão - Estremoz - Palmela - Lissabon

Deze pousada rondreis met huurauto Portugal gaat langs de mooiste en luxe hotels van Portugal. Tijdens uw autorondreis kunt u genieten van de vele uitzichten en bezienswaardigheden die Portugal te bieden heeft.
Fly & drives in Portugal van Flex Travel
Midden Portugal
Centraal Portugal
Noord Portugal
Alentejo
Maatreis mogelijk!
Combinatie reis Pousadas en Paradores - Portugal en Spanje

15-Daagse Pousada/Paradores rondreis Spanje & Portugal

Guimarães - Amares - Valenca - Pontevedra - Santiago de Compostela - Vilalba - Ourense - Bragança - Alijó - Porto

Deze rondreis combineert u Spanje én Portugal. Natuurparken, woeste kusten, zee en strand en steden als Porto en Santiago de Compostela. De Portugese Minho en het Spaanse Galicië, zijn door de taal en cultuur sterk met elkaar verbonden. Overnachting in prachtige pousadas en paradores.
Fly & drives in Portugal van Flex Travel
Noord Portugal
Noord Spanje
Maatreis mogelijk!
social media
 
footer portugal