DTW Tours: uw onafhankelijke reisadviseur. Kies uw reis en boek direct bij de reisorganisatie van uw keuze.
Logo DTW Tours
Boek uw fly and drive bij een Portugal specialist! Ook maatreizen.
HomeFly drivePortugalAlentejo
menu fly drive PT
 
 
 
 
 
 
 
Zoek op reisduur:
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Zoek op regio:
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

menu vlucht en auto PT
Vlucht en autohuur
 
 
 
 

menu landinformatie sub PT
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Boek voordelig uw fly and drive Portugal via Kras!
Meer informatie over de Alentejo

Fly drive vakantie in de Alentejo

Alentejo fly en drive

Met een fly and drive door de Alentejo gaat u op reis door de geschiedenis. De schoonheid van het landschap, de vele historische stadjes, de uitstekende gastronomie en wijnen zullen zeker zorgen voor een fantastische rondreis!
rondreis op maat PT

Fly en drive Portugal rondreis op maat

Wilt u liever een aangepaste autorondreis of fly-drive op maat door Portugal? Hiervoor kunt u terecht bij Flex Travel, VakantieXperts (Azoren reizen en Madeira reizen) en Portugal online. Zij zijn gespecialiseerd in rondreizen op maat. Vraag gerust een offerte aan! U kunt er ook voor kiezen om alleen een vliegticket en een autohuur te boeken. Daarbij kunt u zelf nog losse overnachtingen bijboeken op de locaties waar u dit wilt.

Op zoek naar een fly-drive reis in de Alentejo? Bekijk hier de vele mogelijkheden!

social media
 

Geselecteerde fly drives en rondreizen in de Alentejo:

Pousada fly drive Portugal

8-Daagse Pousada Fly drive Portugal - In de voetsporen van de Romeinen

Viseu - Condeixa-a-Nova - Ourém - Queluz - Évora - Sagres

Uw eerste stop tijdens deze prachtige pousada fly drive Portugal is in Viseu, ooit de woonplaats van de beroemde 16e eeuwse Portugese schilder Grão Vasco. U verblijft in een prachtig gerestaureerd voormalig hospitaal. Vervolgens rijdt u via Coimbra naar Condeixa-a-Nova, vlakbij de Romeinse ruïnestad Conimbriga. Overrnachting in het historische stadje Ourém. De volgende stop is Pousada Palacio de Queluz, gelegen tegenover het Nationale Paleis, nabij Lissabon. Dan volgt Évora, een ommuurd wit museumstadje, dat al in 1986 door UNESCO op de werelderfgoedlijst werd geplaatst. Uw Pousada hier ligt aan een pleintje in het historische centrum en tegenover de Romeinse tempel van Diana. Uw rondreis eindigt in Pousada do Infante in Sagres, vlakbij het strand gelegen.
Fly & drives in Portugal van Girassol Vakanties
Centraal Portugal
Midden Portugal
Alentejo
Algarve
Maatreis mogelijk!
Rondreis Alentejo met verblijf in pousadas

8- of 10- Daagse Fly drive pousada rondreis Alentejo

Arraiolos - Marvão - Estremoz - Évora - Beja - Alcácer do Sal

Met deze pousada rondreis ontdekt u de veelzijdigheid van de Alentejo. Eindeloze vlakten, groen landschap en een wilde kust. U vindt op het schitterende landschap van de Alentejo vele kurkbomen en olijfbomen die typerend zijn voor deze regio.
Fly & drives in Portugal van Flex Travel
Alentejo
Maatreis mogelijk!
Palmela - Pousadarondreis Midden en Zuid Portugal

8-Daagse Pousada Fly drive Midden & Zuid Portugal

Palmela - Arraiolos - Beja - Estoi

Prachtige pousada fly&drive waarbij u overnacht in de bekende pousadas de Portugal. Vanaf Palmela kunt u o.a. Lissabon, Sesimbra en Troia bezoeken. Al rijdend richting de Alentejo zult u zich verbazen over de rust en de ruimte, het glooiende landschap en de middeleeuwse vestingstadjes. Op weg naar uw pousada in Vila Viçosa kunt u een bezoek brengen aan Estremoz. De reis gaat hierna naar het westen, waarbij u onderweg het unieke museumstadje Évora zeker niet mag overslaan. Vanuit Évora kunt u via het oude stadje Viana do Alentejo of langs het uitgestrekte stuwmeer van Alqueva naar Beja rijden. Na uw overnachting in de Pousada in Beja rijdt u naar de Algarve in Zuid Portugal. U verblijft in Pálacio de Estoi, een 18e eeuwse paleis in Rococo stijl, dat opvallend veel weg heeft van een paleis uit een sprookjesboek.
Fly & drives in Portugal van Girassol Vakanties
Midden Portugal
Alentejo
Algarvel
Maatreis mogelijk!
Rondreis fly-drive Portugal

10-Daagse Fly-drive Ontdek Portugal

Quarteira - Évora - Coimbra - Porto - Fátima - Lissabon - Quarteira

Tijdens deze mooie autorondreis door het prachtige Portugal ontdekt u prachtige streken en volop historische steden en nog lieflijke Portugese plaatsjes met een trotse en rijke geschiedenis. Uw autorondreis start vanaf de mooie groene kust Algarve en brengt u in noordelijke richting tot aan Porto. De natuur onderweg is overweldigend. Hier komt u in contact met zowel de gastvrijheid van de lokale bevolking als de geschiedenis!
Fly & drives in Portugal van De Jong Intra Vakanties
Algarve
Alentejo
Centraal Portugal
Noord Portugal
Midden Portugal
Pousada rondreis Portugal - Fly&drive

8-Daagse Portugal Pousada rondreis

Lissabon - Ourém/Fátima - Murtosa/Torreira - Manteigas - Estremoz - Palmela - Lissabon

Deze pousada rondreis Portugal gaat langs de mooiste en luxe hotels van Portugal. Onderweg kunt u genieten van de vele uitzichten en bezienswaardigheden die Portugal te bieden heeft. Deze fly drive is zeker een aanrader!
Fly & drives in Portugal van Flex Travel
Midden Portugal
Centraal Portugal
Alentejo
Maatreis mogelijk!
Het Paleis van Queluz - Pousada rondreis Midden Portugal

8-Daagse Fly drive Midden Portugal (Pousadas)

Queluz - Condeixa a Nova - Crato - Vila Viçosa - Palmela

Deze rondreis begint met een verblijf in Queluz; perfect om een bezoek te brengen aan de bekende badplaatsen Cascais en Estoril of aan de hoofdstad Lissabon. Ook leuk is het om rond te kijken in het romantische stadje Sintra met schitterende paleizen en parken. De tweede bestemming is het stadje Condeixa-a-Nova vlakbij het oude centrum van de universiteitsstad Coimbra. De magnifieke Romeinse ruïnes van Conimbriga liggen op slechts 2 km. Op dag vier gaat de reis naar Crato, waarbij wij u adviseren onderweg een stop te maken in Tomar. Verder zuidelijk steekt u de rivier de Taag over en arriveert in de provincie Alentejo. U overnacht hier in de 14e eeuwse kloosterburcht vlakbij het historische dorpje Crato. Hierna volgt Vila Viçosa, waar uw pousada naast het Paleis van de Hertogen van Bragança is gelegen. Maak onderweg een stop in Estremoz en maak een klim naar het ommuurde bovenstadje. Vervolgens rijdt u naar het westen, waarbij u onderweg het witte museumstadje Évora zeker niet mag overslaan. Einde van de reis in Palmela met overnachting in een middeleeuwse kloosterburcht.
Fly & drives in Portugal van Girassol Vakanties
Midden Portugal
Centraal Portugal
Alentejo
Maatreis mogelijk!
Pousada rondreis door de Alentejo en Algarve

8-Daagse Pousada rondreis: Alentejo & Algarve

Arraiolos - Beja of Alvito - Sagres of Santa Clara

Pousada reis door de zonovergoten zuidelijke provincies van Portugal: Alentejo en Algarve. Behalve het comfort is het vooral de ligging die een verblijf in een pousada zo bijzonder maakt. U bezoekt tijdens deze autovakantie de vestingstadjes en rijke cultuurschatten van de Alentejo, reist door het wijdse, agrarische binnenland, kunt prachtige wandelingen maken langs de afwisselende en ongerepte westkust van het 'parque natural do Sudoeste Alentejano e Costa Vincentina'.
Fly & drives in Portugal van SNP
Algarve
Alentejo
Maatreis mogelijk!
Autorondreis Algarve en Alentejo - FlyDrive

8-Daagse Fly drive Schatten van Portugal

Tavira - Beja - Elvas - Évora - Lagos - Faro

Deze autorondreis door Portugal voert u langs karakteristieke dorpen, boeiende steden en de meest prachtige middeleeuwse kastelen. Geniet tijdens je reis van al het moois dat Portugal te bieden heeft. Zoals de kustlijn van de Algarve, de vergezichten in de uitgestrekte Alentejo, robuuste wijnen en streekgerechten waarvan je gaat watertanden. Stap in de huurauto en ga op zoek naar de schatten van Portugal.
Fly & drives in Portugal van Arke
Algarve
Alentejo
Wandelreis Portugal met huurauto

9-Daagse Wandelrondreis Portugal: Van Zuid naar Noord

Aldeias de Serra - Crato - Covilha - Mesão Frio of Pinhão

Tijdens deze wandelrondreis met (huur)auto van Zuid naar Noord door Portugal overnacht u in karakteristieke pousada's en hotel. Het is vooral de ligging die een verblijf in een pousada zo bijzonder maakt. U reist, langs een aantal historische steden, van de kurkeiken van de Alentejo en het granietmassief van de Serra da Estrela naar de wijnhellingen van de Douro.
Fly & drives in Portugal van SNP
Alentejo
Midden Portugal
Centraal Portugal
Noord Portugal
Maatreis mogelijk!
10-daagse Portugal fly&drive Alentejo en Midden Portugal

10-Daagse Fly drive Historisch Midden Portugal

Évora - Castelo de Vide - Tomar - Óbidos - Sintra - Lissabon

Deze mooie Portugal fly and drive gaat door de Alentejo en de Taagvallei (Midden Portugal). In de autorondreis is ook een overnachting opgenomen in het Serra de São Mamede natuurpark. Als mooie afsluiting van deze mooie rondreis staat een verblijf in Lissabon op het programma.
Fly & drives in Portugal van Flex Travel
Alentejo
Midden Portugal
Maatreis mogelijk!
Fly drive door heel Portugal

15-Daagse Fly drive Portugal: De Koningsroute

Silves - Évora - Castelo de Vide - Guarda - Lamego - Braga - Óbidos - Lissabon - Lagos

Zeer volledige autorondreis langs de hoogtepunten van Portugal. Vanuit de Algarve reist u noordwaarts langs hoogtepunten als Évora, het Douro-gebied en Lamego om vervolgens vanaf Braga weer zuidelijk te trekken langs steden als Porto, Óbidos en Lissabon. U overnacht in goede middenklasse hotels.
Fly & drives in Portugal van Kras
Algarve
Alentejo
Centraal Portugal
Noord Portugal
Midden Portugal
Individuele fly&drive rondreis Portugal

15-Daagse Fly drive Portugal Totaal

Lissabon - Fátima - Porto - Braga - Mangualde - Castelo Branco - Évora - Setúbal

Prachtige fly & drive door Portugal met o.a. Lissabon, Fátima, Coimbra, Porto, Braga, Mangualde, Castelo Branco, Evora en Setúbal. Tijdens uw rondreis ontdekt u talloze prachtige Portugese steden, dorpen en landschappen. Deze Portugal rondreis is zeker een aanrader!
Fly & drives in Portugal van Kras
Midden Portugal
Centraal Portugal
Noord Portugal
Alentejo
Pousada rondreis Portugal - Fly&drive

15-Daagse Portugal Pousada rondreis

Lissabon - Ourém/Fátima - Murtosa/Torreira - Guimarães - Manteigas - Marvão - Estremoz - Palmela - Lissabon

Deze pousada rondreis met huurauto Portugal gaat langs de mooiste en luxe hotels van Portugal. Tijdens uw autorondreis kunt u genieten van de vele uitzichten en bezienswaardigheden die Portugal te bieden heeft.
Fly & drives in Portugal van Flex Travel
Midden Portugal
Centraal Portugal
Noord Portugal
Alentejo
Maatreis mogelijk!
social media
 
footer portugal