Auto huren

Autohuur

Zorgeloos een auto huren

Wereldwijd een all inclusive auto huren

Wilt u goedkoop een auto huren? Uw autohuur kan snel, eenvoudig en voordelig bij ons online geboekt worden! Aanbiedingen zijn automatisch verwerkt in het systeem. Onze partner in autohuur is Sunny Cars:
 • betrouwbaar
 • uitstekende service
 • scherpe prijzen
 • 24/7 support
 • Dus kiest u voor onze partner, dan kiest u voor 100% zorgeloze autohuur.

  Camperhuur

  Voor camperhuur kunt u terecht bij onze partner World Wide Campers.

  Waarom een auto huren?

  autohuur waarom Met een huurauto heeft u veel vrijheid en kunt u veel van uw vakantiebestemming zien. Boek altijd vooraf uw auto, zo komt u ter plaatse niet voor verrassingen te staan. Ter plaatse komen er vaak onverwachte extra kosten bij waar u niet op gerekend heeft. Boekt u via ons, dan heeft u 24/7 support! Ook kunt u na aankomst meteen in uw gereserveerde huurauto stappen en direct op weg gaan.

  Tip: kijk ook eens bij onze fly-drive vakanties.

  Populaire landen

 • Spanje
 • Portugal
 • Griekenland
 • Italië
 • Kies de juiste autohuur categorie

  autohuur categorie Belangrijk om vooraf te weten is dat u een autocategorie kiest, dus van tevoren weet u niet welk merk of model u op uw bestemming in ontvangst neemt. U boekt nooit een bepaald merk of model. De aangegeven modellen/merken zijn voorbeelden van de categorie. Wel kiest u altijd zelf voor de specificaties van de auto. Denkt u hierbij aan: de maat (Small, Economy, Compact, Intermediate, Standard en Fullsizede), transmissie (handgeschakeld of automaat), de chassisvorm (Station, Minivan, SUV of Cabriolet), airconditioning en het aantal deuren.

  Waarborg

  De kosten voor de huurauto betaalt u vooraf bij het afsluiten van uw reservering. Ter plaatse wordt altijd een waarborg gevraagd. Deze waarborg is verplicht. Hiervoor is een geldige creditcard op naam van de hoofdbestuurder verplicht. Heeft u deze niet? Dan zult u de huurauto niet meekrijgen. Heeft uw medereisgenoot wel een creditcard en een geldig rijbewijs? Dan kunt u een AD-service (additional driver / extra bestuurder) bijboeken. U boekt dan de auto op naam van uw reisgenoot en ter plaatse geeft u uzelf op als extra bestuurder. Ook kunt u op een aantal bestemmingen gebruik maken van de "geen waarborg service" van Sunny Cars. Deze gegevens ziet u in het overzicht bij het kiezen van uw huurauto.

  Optionele accessoires

  Bij het huren van een auto kunt u uiteraard ook accessoires bijboeken. Denkt u hierbij aan bijvoorbeeld baby- en kinderzitjes of GPS in de auto.

  Let op: u boekt de extra accessoires vooraf tijdens het boekingsproces, maar u betaald deze extra kosten altijd ter plaatse.

  Persoonlijk advies

  Duizelt het u bij het kiezen van de juiste huurauto? Aarzel dan niet en neem contact met ons op!

  button chat Contact via WhatsApp Contact via WhatsApp

  Nog een vliegticket nodig?

  Heeft u reeds een autohuur geboekt, maar bent u nog op zoek naar een vliegticket? Reserveer meteen uw vluchten!
  footer algemeen
  hulp nodig

  Hulp nodig?

  Heeft u hulp nodig bij het vinden van uw ideale reis?
  Laat het ons weten of vraag een offerte aan.
  Wij helpen u graag bij het omzetten van uw wensen in een ideale vakantie!